Tgrt Haber
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
3 saat 42 dakika önce

Meksika savaş alanına döndü! Karteller arasında kaos çıktı: Çok sayıda ölü var

Kuzey Amerika ülkesi Meksika'nın Guerrero eyaletinde karteller arasında çatışma yaşandı. Savaş alanına dönen bölgede 2’si polis 16 kişi hayatını kaybetti.
 - Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar
3 saat 54 dakika önce

Son dakika | İsrail katliamlarını sürdürüyor! Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar: Ölüler var

Son dakika haberi: İsrail, Orta Doğu'daki kanlı eylemlerine devam ediyor. Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde gazetecilerin kaldığı otele hava saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu 3 gazeteci hayatını kaybetti. Öte yandan, İsrail ordusu, Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı, biri yüzbaşı olmak üzere 5 askerinin öldüğünü duyurdu. Lübnan Ulaştırma Bakanı Ali Hamiyye ise İsrail'in saldırıları nedeniyle Lübnan ile Suriye arasındaki ikinci sınır kapısının hizmet dışı kaldığını açıkladı.
 - 550 milyon yaşındaki etli mor leke
4 saat 29 dakika önce

Dünyanın ilk hareketli canlısı keşfedildi! 550 milyon yaşındaki etli mor leke

ABD'nin Florida eyaletindeki Florida Eyalet Üniversitesi'nden Scott Evans liderliğindeki bir ekip, sol-sağ asimetrisi gösteren dünyanın ilk hareketli canlısını keşfetti. Yaklaşık 555 milyon yıllık olduğu düşünülen Quaestio simpsonorum'u keşfederek yaşamın erken dönemine dair önemli bilgiler sundu.
Dünya - Dünya
5 saat 18 dakika önce

Herkes büyük bir patlama sandı, gökyüzündeki kırmızı ışığın nedeni şoke etti

İngiltere'de işe giden adam gökyüzünün kırmızıya büründüğünü gördü. Büyük korku yaşayan adam kırmızı ışığın önce kuzey ışıkları olduğunu daha sonra patlama yaşandığını düşündü. Gerçek ise duyanları şoke etti.
Dünya - Dünya
6 saat 24 dakika önce

Kuzey ışıkları sandığı görüntünün arkasından 'domates' çıktı!

İngiltere'de Dee Harrison isimli bir kadın, sabah işe giderken gökyüzündeki kırmızımsı tonu fark etti. Kuzey ışıkları diye bilinen aurora gördüğünü zannederek anı fotoğraflayan kadın görüntünün ardındaki gerçeği sonradan öğrendi!
 - Putin'den dikkat çeken sözler
11 saat 40 dakika önce

Putin BRICS Zirvesi'nde duyurdu: Türkiye yeni bir teklifle geldi

Rusya lideri Vladimir Putin, BRICS zirvesinde Türkiye'nin kendilerine ilettiği teklifi anlattı. Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı tarafından arandığını ve kendilerinin bu teklifi kabul etmelerine rağmen Kiev tarafının reddettiğini söyledi.
 - Netanyahu'nun oğlundan küstah paylaşım
14 saat 53 dakika önce

Netanyahu'nun oğlundan küstah paylaşım! TSK'nın PKK'yı vurmasını sindiremedi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye ve Irak’ın kuzeyinde dün gece terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. MSB, düzenlenen hava harekâtında 59 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirirken, MİT’in operasyonları sonucunda örgüte ait enerji altyapısı, lojistik merkezler ve mühimmat depoları gibi kritik noktaların imha edildiği açıklandı. PKK'ya karşı bu önemli operasyonların ardından, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, sosyal medya üzerinden küstah bir paylaşımda bulundu.
 - Cibaliya bölgesine ağır bombardıman
14 saat 54 dakika önce

İsrail'den Cibaliya bölgesinde ağır saldırı: 150'den fazla ölü ve yaralı var!

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü, "İsrail ordusunun Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine düzenlediği saldırılarda 150’den fazla kişi öldü ve yaralandı" bilgisini verdi...
Dünya - Dünya
18 saat 15 dakika önce

Norveç’te tren kazası: Ölü ve yaralılar var!

Norveç’te yolcu treni raydan çıktı. Yamaçtan düşen kayanın neden olduğu ifade edilen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı…
Dünya - Dünya
19 saat 19 dakika önce

İsrail katliamlara devam ediyor! Hava saldırılarında 3 kişi hayatını kaybetti

Lübnan'ı ve Filistin'i kana bulayan İsrail saldırılarına devam ediyor. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyi ve doğusuna hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
 - Masada barış süreci var
20 saat 17 dakika önce

İlham Aliyev ile Nikol Paşinyan BRICS'te bir araya geldi: Masada barış süreci var

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, BRICS Zirvesi marjında Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir araya geldi. İki lider, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış sürecini masaya yatırdı.
Dünya - Dünya
20 saat 22 dakika önce

McDonald's hamburgerlerinde E. Coli skandalı: Milyar dolarlık dava başladı

ABD'de McDonald's'ın popüler ürünü Quarter Pounder ile ilişkilendirilen E. coli salgını nedeniyle Colorado'da yaşayan Eric Stelly, şirkete dava açtı. Stelly, McDonald's'tan aldığı yiyeceği tükettikten sonra ciddi sağlık sorunları yaşadı ve vücudunda E. coli bakterisi tespit edildi.
Dünya - Dünya
20 saat 30 dakika önce

Zelenskiy Zafer Planı'ndan emin: Rusya'yı Barış Zirvesi'nde göreceğiz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Zafer Planı'nın hayata geçirilmesiyle Rusya'nın Barış Zirvesi'nde yer alacağını söyledi. Zelenskiy, uluslararası topluma yaptığı çağrıda da Rusya'yı barışa zorlamaları gerektiğini ifade etti. 
 - 145 milyon yaşında dinozor fosili bulundu
21 saat 14 dakika önce

Hong Kong'da bir ilk! 145 milyon yaşında dinozor fosili bulundu

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde ilk kez dinozor fosili keşfedildi. Yetkililerden edinilen bilgiye göre, UNESCO Küresel Jeoparkı içindeki Port Adası'nda keşfedilen dinozor fosiline ilk defa rastlandığı ve Kretase döneminde yaşadığının tespit edildiği belirtildi.
Dünya - Dünya
21 saat 52 dakika önce

Japonya'nın yakınında tehlike! Rusya 'Kalibr' füzesini fırlattı

Ukrayna'ya saldırılarına devam eden Rusya, Büyük Okyanus'ta tatbikat amaçlı yüksek hassasiyetli füze fırlattı. Tatbikatta "Kalibr" füze sistemi kullanıldı. Askeri tatbikatın zorlu hava koşullarında yapıldığı bildirildi.
 - Kan donduran mesajlar ortaya çıktı
21 saat 52 dakika önce

Roblox oyununda 10 yaşındaki çocuğa cinayet talimatları verdi! Mesajlar kan dondurucu

ABD'nin Florida eyaletinde 10 yaşındaki bir çocuğun, 2 aylık bebeği mutfak zeminine düşürmesiyle gerçekleşen yaralanmanın altından korkunç detaylar çıktı. Çevrimiçi oynanan Roblox oyununda 36 yaşındaki Tara Alexis Sykes'ın, 10 yaşındaki çocuğua çeşitli cinayet talimatları verdiği ortaya çıktı. 
Dünya - Dünya
22 saat 20 dakika önce

Sokak ortasında canice infaz edildi: Dehşet anları kamerada

Brezilya'nın Petrolina kentinde yaşayan 36 yaşındaki kişisel antrenör Giovanny Diniz Carvalho, evinden çıkarken maskeli ve silahlı bir saldırgan tarafından sokakta canice öldürüldü. Eşini aylar önce trajik bir şekilde kaybeden 3 çocuk babası Carvalho'yu öldürdüğünden şüphelenilen 35 yaşındaki bir askeri polis memuru olayla ilgili tutuklandı.
 - Milyonlarca kişi göç etmek zorunda kaldı
23 saat önce

Sadece 3 ayda 2 binden fazla kişi öldü! Sel başka felaketleri de doğurdu: Milyonlarca kişi göç etmek zorunda kaldı

Afrika'nın Nijer, Çad, Nijerya, Mali, Kamerun ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti de dahil birçok ülkesinde sel felaketleri nedeniyle 2 binden fazla kişi öldü. Sadece 3 ayda yaşanan bu felaketler milyonlarca insanın göç etmek zorunda kaldı. 
 - "İnsanları öldüreceğim"
23 saat 48 dakika önce

Çin'de bir tanker şoförü cinnet geçirerek araçları biçti: İnsanları öldüreceğim

Çin'in en kalabalık ikinci eyaleti olan Shandong'a bağlı Qingdao kentinde bir çimento tankeri şoförü cinnet geçirerek araçlara kasıtlı olarak çarptı. Yıkıma neden olan olayda en az 6 araç hasar gördü. Sosyal medyada gündem olan görüntüler büyük tepki toplarken, yetkililerin başlattığı soruşturma devam ediyor.
Dünya - Dünya
24 Ekim 2024 - 12:52

Akciğeri sönen onlarca vakanın ardından harekete geçildi: Elektronik sigaraya yasak geldi!

İngiltere, elektronik sigara nedeniyle akciğerleri sönen onlarca vakanın ardından harekete geçti. Önümüzdeki yazdan itibaren İngiltere'de tek kullanımlık elektronik sigara satışı yapılamayacak. 
Sona Git