Tgrt Haber
Dünya - Dünya
2 saat 57 dakika önce

Son dakika: Tahran'da nükleer santralde yangın çıktı! Facia iddiaları var

Son dakika haberi... İsrail medyasında yer alan ve rejim muhaliflerinin iddialarına göre, Karaj nükleer santralinde yangın çıktı.
 - Dış basın hain planı 'son dakika' olarak böyle servis etti
3 saat 39 dakika önce

Dünya TUSAŞ'a terör saldırısını konuştu! Dış basın hain planı 'son dakika' olarak böyle servis etti

Başkent Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı dünya basınında da geniş yankı buldu. Önemli basın kuruluşları yaşanan terör saldırısını manşetlerden okuyucularına sundu.
 - 'Vay be faktörü' ve 'sürdürülebilirlik' etkiliydi
3 saat 53 dakika önce

Dünya listesinde Karadeniz'den 2 il var! 'Vay be faktörü' ve 'sürdürülebilirlik' etkiliydi

Gezi yayıncılığının bir numarası Lonely Planet, dünyanın en iyilerinin bulunduğu seyahat listesini açıkladı. Listede, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde bulunan 2 il yer aldı. Tercihlerde, 'mücevherler, yeni yaklaşımlar' gibi az bilinenlerin yanı sıra 'vay be faktörü', 'sürdürülebilirlik' gibi toplum ve çeşitlilik faktörleri de etkiliydi. 
 - Lübnan yangın yeri: 17 nokta vuruldu
4 saat 4 dakika önce

Son dakika | İsrail, İran'a saldırmak üzere! Lübnan'da 17 ayrı nokta vuruldu, can kaybı her saat artıyor

Son dakika haberi... İsrail'de adı açıklanmayan bir yetkili, Tel Aviv'in çok yakında İran'a saldırı düzenleyeceğini öne sürdü. İsrail, gece boyunca Lübnan'ın birçok noktasını hava saldırılarıyla hedef aldı. Lübnan medyası, bunun son bir aydır düzenlenen en yoğun saldırılardan biri olduğunu yazdı. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler... 
 - Avrupa'da ırkçılık çığırından çıkıyor
4 saat 51 dakika önce

Avrupa'da İslamofobi'yi belgeleyen anket yayımlandı! Her iki Müslüman'dan biri insanlık dışı söyleme maruz kaldı

AB'nin önde gelen insan hakları kuruluşu, Müslüman katılımcıların neredeyse yarısının yakın zamanda ayrımcılığa maruz kaldığını söylediği bir anket yayımladı. Anket değerlendirmesinde Avrupa genelindeki Müslümanların, "insanlık dışı Müslüman karşıtı söylem" tarafından körüklenen "endişe verici bir ırkçılık dalgasıyla" boğuştuğu belirtildi.
Dünya - Dünya
6 saat 24 dakika önce

Trump bu kez de cinsel saldırı ile suçlandı! Epstein aracılığıyla tanıştığı mankenden sert sözler

İngiliz basını, Donald Trump'ın 1993 yılında Jeffrey Epstein aracılığıyla tanıştığı Stacey William isimli modele cinsel saldırıda bulunmakla suçladı. Williams, "Bu canavarın Beyaz Saray'a dönmesi fikri benim en büyük kabusum" ifadelerini kullandı.    
 - 3 ülke saldırıya başladı
7 saat 31 dakika önce

ABD seçimlerine Microsoft'tan uyarı: 3 ülke siber etki operasyonlarına başladı

ABD'de seçimlere 2 hafta kaldı. Teknoloji devi Microsoft, Rusya, İran ve Çin'in ülkedeki demokratik süreçleri zayıflatmaya yönelik etki çabalarını artırdığını açıkladı.
 - 'Türkiye ile dayanışma içindeyiz
9 saat 58 dakika önce

Macron'dan Türkçe paylaşım: Türk halkıyla dayanışma içindeyiz

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı nedeniyle taziyelerini iletirken, teröre karşı Türkiye ve Türk halkıyla dayanışma içinde olduklarını belirtti. Macron'un, paylaşımını Türkçe yapması dikkat çekti.
Dünya - Dünya
11 saat 32 dakika önce

İsrail devlet televizyonundan İran iddiası: Her an saldırı olabilir!

İsrail devlet televizyonu KAN, Tel Aviv'in, "ABD'nin saldırıyı yumuşatması yönündeki baskısına rağmen" İran'a saldırmak üzere olduğunu öne sürdü.
Dünya - Dünya
13 saat 52 dakika önce

Suudi Arabistan’da 7 kişi idam edildi: Suçları açıklandı!

Suudi Arabistan'da 5’i uyuşturucu kaçakçılığı suçundan olmak üzere toplam 7 kişi idam edilerek, cezaları infaz edildi. Suudi Arabistan verilere göre, idam sıralamasında 3. Ülke konumuna geldi…
Dünya - Dünya
17 saat 13 dakika önce

Hasan Nasrallah'ın halefi Haşim Safiyuddin'in öldürüldüğü doğrulandı!

Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve 3 hafta önce suikastla öldürülen Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin'in öldürüldüğü Hizbullah tarafından doğrulandı.
 - ''Terörün her türlüsünü kınıyoruz! Türkiye'nin yanındayız''
19 saat 33 dakika önce

Son dakika | Ankara TUSAŞ tesisine terör saldırısının ardından dünyadan tepkiler

Son dakika haberi... Ankara'da TUSAŞ tesisinde meydana gelen terör saldırısının ardından NATO Genel Sekreteri Mark Rutte'dan ilk açıklama geldi. Rutte, Türkiye'nin yanında olduklarını belirttiği açıklamasında ''Her türlü terörü kınadığını'' bildirdi. NATO'dan gelen ilk açıklamanın ardından dünyanın birçok bölgesinden Türkiye'ye destek mesajları gelirken, teröre dair kınama mesajları da geldi.
 - Tüm yolcular tahliye edildi
20 saat 1 dakika önce

İngiltere'de bomba tehdidi! Tüm havalimanı tahliye edildi

İngiltere'nin Birmingham Havalimanı'nda bomba ihbarı üzerine yolcular tahliye edildi. Tüm uçuşlar askıya alınırken, polis "şüpheli bir araç" ihbarına müdahale ettiklerini ifade etti.
 - Erdoğan ve Putin görüşmesi sona erdi
20 saat 34 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi'ne katılmak için Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'a geldi. Masada iki önemli konu Türkiye'nin BRICS üyeliği ve tahıl koridoru var. Erdoğan, Kazan'a ayak basar basmaz kritik temaslara başladı, devlet liderleriyle görüştü. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile bir araya geldi. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. İşte zirvede yaşanan son gelişmeler...
 - Göle düşen 190 geyik feci şekilde can verdi
21 saat 15 dakika önce

Akıllara durgunluk veren olay! Göle düşen 190 geyik feci şekilde can verdi

Norveç'in Finnmark eyaletinde 190 ren geyiği Stuorrajávri Gölü'nün üzerindeki göçleri sırasında buzların kırılması nedeniyle göle düştü. İnce buz örtüsünün ağırlığı taşıyamaması nedeniyle ren geyikleri feci şekilde can verdi.
 - Uzmanlardan uyarı geldi
21 saat 41 dakika önce

Ağaçlardan düşen minik canavarlar Avustralyalıları şaşkına çevirdi! Uzmanlar uyarıda bulundu

Avustralyalılar tüylü tırtılların ağaçlardan düştüğünü gördüklerini bildirdiler. Bu alışılmadık davranış uzmanları bile şaşırttı.
Dünya - Dünya
22 saat 31 dakika önce

Trami Tropik Fırtınası ülkeyi yerle bir etti: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti, arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Filipinler'de Trami Tropik Fırtınası 14 kişinin ölümüne neden oldu, 7 kişinin ise akıbeti bilinemiyor. Şiddetli yağışlar gece-gündüz devam etti. Binlerce kişi evinden oldu. 
 - ''Türkiye'nin BRICS üyeliği için engel yok''
22 saat 35 dakika önce

Türkiye'nin BRICS üyeliğine dair Rusya ve NATO'dan iyi haber: Bir engel yok

Rusya'dan Türkiye'nin BRICS üyeliğine dair iyi haber geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'nin NATO üyeliğinin BRICS'e katılım için bir engel teşkil etmediğini söyledi. 
 - Ünlü oyuncunun eğitmeni feci şekilde can verdi
22 saat 46 dakika önce

Tom Cruise'un 'Top Gun: Maverick' filmindeki uçuş eğitmeni feci şekilde hayatını kaybetti

Ünlü film Top Gun Maverick ve Tom Cruise'un uçuş eğitmeni olan Charles "Chuck" Coleman gösteri uçuşu sırasında feci şekilde can verdi. Kullandığı akrobasi uçağının yere çakıldığı anlar anbean kaydedildi.
Dünya - Dünya
23 Ekim 2024 - 12:38

Brezilya'da 9 aylık bebek cenaze sırasında yaşam belirtisi gösterdi! Umutlar hastanede söndü

Brezilya'da 9 aylık bebek, cenaze sırasında yaşam belirtisi gösterdi. Aile için doğan umut ışığı, hastanede söndü. İlk olarak öldü zannedilen bebek için adli tıp raporu bekleniyor. 
Sona Git