Tgrt Haber
 - Dinozor yumurtasına benzeyen 'sümüksü torba' bulundu
6 saat 17 dakika önce

Bilim insanları şaşkın! Dinozor yumurtasına benzeyen 'sümüksü torba' bulundu

Hollanda'nın Utrech kentindeki bir kanalda dinozor yumurtasına benzeyen "sümüksü bir torba" çıkarıldı. Uzman, estetik açıdan rahatsız edici olan bu türün hiçbir şekilde zararlı olmadığını söyledi.
 - Değeri dudak uçuklattı
7 saat 54 dakika önce

Dünyanın en pahalı muzu satışa hazırlanıyor: 51 milyon 450 bin TL değer biçiliyor

Sanat dünyasında sansasyona neden olan Maurizio Cattelan'ın eseri satışa çıkıyor. Düzenlenecek müzayede öncesi esere biçilen değer dudak uçuklattı.
Dünya - Dünya
13 saat 56 dakika önce

İran'da patlama anı kamerada: İsrail misilleme başlattı

İsrail İran'ın başkenti Tahran'a misilleme saldırısı başlattı. İsrail ordusu, İran'ın askeri hedeflerin vurulduğu yönünde açıklama yaptı. Saldırı anından ilk görüntüler geldi.
 - İsrail'den misilleme saldırısı
15 saat 14 dakika önce

Son dakika | İran'ın başkenti Tahran'da patlamalar: İsrail misilleme saldırısı başlattı!

Son dakika: İsrail, İran'ın 1 Ekim saldırısı sonrası beklenen misilleme saldırısını başlattı. İran medyasının aktardığı habere göre Tahran'ın batısı ve kuzeyinde peş peşe patlama sesi duyulduğu belirtildi. Saldırıda İran Devrim Muhafızları'nın kritik karargah ve tesislerinin hedef alındığı öne sürülüyor. Patlamalardan ilk görüntüler yayımlandı.
Dünya - Dünya
17 saat 15 dakika önce

İsrail’den Lübnan’a İHA’lı saldırı: Tahliye emri verildi!

İsrail’in Lübnan’a saldırıları devam ediyor. İsrail’den Hizbullah'ın kalesi Dahiyeh'e tahliye emri verildi. Lübnan devlet medyası, Dahiyeh’in Haret Hreik bölgesinin en az 2 kez vurulduğunu bildirdi.
 - "Durum iyi değil, Kuzey Koreliler geliyor"
25 Ekim 2024 - 15:18

Zelenskiy tarih vererek duyurdu: Durum iyi değil, Kuzey Koreliler geliyor

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "İstihbarata göre Rusya'nın ilk Kuzey Kore askerlerini 27-28 Ekim'de muharebe bölgelerine göndermesi bekleniyor" ifadelerini kullandı. Mevcut durum hakkında rapor aldığını söyleyen Zelenskiy, "Donetsk bölgeisnde durum iyi değil, ancak tugaylarımız her şeyi yapıyor" ifadelerine yer verdi.
 - Ortak yönetmelik onaylandı
25 Ekim 2024 - 14:45

Azerbaycan ve Ermenistan sınırları yeniden çiziliyor! Ortak yönetmelik onaylandı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Vahagn Haçaturyan, iki ülkenin de sınırlarının resmi bir şekilde belirlenmesiyle görevli komisyonların çalışma esaslarını düzenleyen ortak yönetmeliği onayladı.
Dünya - Dünya
25 Ekim 2024 - 13:50

Sergei Lavrov kameralara kötü yakalandı! Önce ayağına bastılar, sonra burnunu karıştırdı

Kazan'daki BRICS zirvesi sırasında Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov için beklenmedik bir olay kameralara yansıdı.
 - "Rusya uydu verisi sağladı"
25 Ekim 2024 - 13:45

ABD basınından şok iddia: Rusya, Husilere uydu verisi sağladı

ABD basını, Rusya'nın bu yılın başlarında Yemen merkezli Husilere İsrail'e destek için Kızıldeniz'de bulunan batılı gemilere saldırı gerçekleştirebilmesi adına yardım ettiğini yazdı. Haberde, Rusya'nın Husilere "uydu verisi" sağladığı ileri sürüldü.
Dünya - Dünya
25 Ekim 2024 - 12:13

Starbucks'ta boykot paniği: Satışlar çakıldı, yeni CEO zor bir sınavda

Dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks, yeni CEO'su Brian Niccol ile zorlu bir dönemden geçiyor. Şirket, bu hafta yayımladığı ön raporda, üçüncü çeyrek satışlarının keskin bir düşüş yaşadığını açıkladı. Şimdi krizin nasıl atlatılabileceğine dair önlemler alınmaya çalışılıyor.
 - Çeteler hapishaneye drone ile teslimat yapıyor
25 Ekim 2024 - 11:42

Polisleri çaresiz bırakan bir garip yöntem! Çeteler hapishaneye drone ile teslimat yapıyor

İngiltere'nin Manchester şehri polisleri, 7 kg'a varan "büyük yüklerin" halatlara bağlı dronelar aracılığıyla hapishane pencerelerinin yakınına sarkıtıldığını ileri sürdü. Suçlular, uyuşturucudan hardala kadar her şeyi doğrudan hücre pencerelerine uçurmak için droneları kullanıyor.
Dünya - Dünya
25 Ekim 2024 - 10:59

ABD'li doktorlar teşhisi koydu! Trump tedavi edilemez

ABD’de 200’den fazla ruh sağlığı uzmanı, Donald Trump’ın "şiddetli, tedavi edilemez bir kişilik bozukluğu" olarak tanımlanan "malign narsisizm" belirtilerine sahip olduğunu açıkladı.
 - Çok sayıda polis öldürüldü
25 Ekim 2024 - 10:51

Pakistan'da karakola misilleme saldırısı: Çok sayıda polis öldürüldü

Pakistan'ın Dera İsmail Han kentinde yer alan bir karakola saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu çok sayıda polisin hayatını kaybetti bildirildi.
 - Musk ile Putin gizlice görüşüyor
25 Ekim 2024 - 10:20

Elon Musk ile Putin 2022'den beri gizlice görüşüyor! ABD'yi çalkalayan iddia

Dünyanın en zengin adamı Elon Musk'un 2022'den beri Rusya Devlet Başkanı Putin ile "düzenli iletişim halinde" olduğunu ortaya çıktı
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
25 Ekim 2024 - 09:53

Meksika savaş alanına döndü! Karteller arasında kaos çıktı: Çok sayıda ölü var

Kuzey Amerika ülkesi Meksika'nın Guerrero eyaletinde karteller arasında çatışma yaşandı. Savaş alanına dönen bölgede 2’si polis 16 kişi hayatını kaybetti.
 - Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar
25 Ekim 2024 - 09:41

Son dakika | İsrail katliamlarını sürdürüyor! Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar: Ölüler var

Son dakika haberi: İsrail, Orta Doğu'daki kanlı eylemlerine devam ediyor. Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde gazetecilerin kaldığı otele hava saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu 3 gazeteci hayatını kaybetti. Öte yandan, İsrail ordusu, Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı, biri yüzbaşı olmak üzere 5 askerinin öldüğünü duyurdu. Lübnan Ulaştırma Bakanı Ali Hamiyye ise İsrail'in saldırıları nedeniyle Lübnan ile Suriye arasındaki ikinci sınır kapısının hizmet dışı kaldığını açıkladı.
 - 550 milyon yaşındaki etli mor leke
25 Ekim 2024 - 09:06

Dünyanın ilk hareketli canlısı keşfedildi! 550 milyon yaşındaki etli mor leke

ABD'nin Florida eyaletindeki Florida Eyalet Üniversitesi'nden Scott Evans liderliğindeki bir ekip, sol-sağ asimetrisi gösteren dünyanın ilk hareketli canlısını keşfetti. Yaklaşık 555 milyon yıllık olduğu düşünülen Quaestio simpsonorum'u keşfederek yaşamın erken dönemine dair önemli bilgiler sundu.
Dünya - Dünya
25 Ekim 2024 - 08:17

Herkes büyük bir patlama sandı, gökyüzündeki kırmızı ışığın nedeni şoke etti

İngiltere'de işe giden adam gökyüzünün kırmızıya büründüğünü gördü. Büyük korku yaşayan adam kırmızı ışığın önce kuzey ışıkları olduğunu daha sonra patlama yaşandığını düşündü. Gerçek ise duyanları şoke etti.
Dünya - Dünya
25 Ekim 2024 - 07:11

Kuzey ışıkları sandığı görüntünün arkasından 'domates' çıktı!

İngiltere'de Dee Harrison isimli bir kadın, sabah işe giderken gökyüzündeki kırmızımsı tonu fark etti. Kuzey ışıkları diye bilinen aurora gördüğünü zannederek anı fotoğraflayan kadın görüntünün ardındaki gerçeği sonradan öğrendi!
 - Putin'den dikkat çeken sözler
25 Ekim 2024 - 01:55

Putin BRICS Zirvesi'nde duyurdu: Türkiye yeni bir teklifle geldi

Rusya lideri Vladimir Putin, BRICS zirvesinde Türkiye'nin kendilerine ilettiği teklifi anlattı. Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı tarafından arandığını ve kendilerinin bu teklifi kabul etmelerine rağmen Kiev tarafının reddettiğini söyledi.
Sona Git