Tgrt Haber
 - Göle düşen 190 geyik feci şekilde can verdi
9 saat 19 dakika önce

Akıllara durgunluk veren olay! Göle düşen 190 geyik feci şekilde can verdi

Norveç'in Finnmark eyaletinde 190 ren geyiği Stuorrajávri Gölü'nün üzerindeki göçleri sırasında buzların kırılması nedeniyle göle düştü. İnce buz örtüsünün ağırlığı taşıyamaması nedeniyle ren geyikleri feci şekilde can verdi.
 - Uzmanlardan uyarı geldi
9 saat 45 dakika önce

Ağaçlardan düşen minik canavarlar Avustralyalıları şaşkına çevirdi! Uzmanlar uyarıda bulundu

Avustralyalılar tüylü tırtılların ağaçlardan düştüğünü gördüklerini bildirdiler. Bu alışılmadık davranış uzmanları bile şaşırttı.
Dünya - Dünya
10 saat 36 dakika önce

Trami Tropik Fırtınası ülkeyi yerle bir etti: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti, arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Filipinler'de Trami Tropik Fırtınası 14 kişinin ölümüne neden oldu, 7 kişinin ise akıbeti bilinemiyor. Şiddetli yağışlar gece-gündüz devam etti. Binlerce kişi evinden oldu. 
 - ''Türkiye'nin BRICS üyeliği için engel yok''
10 saat 39 dakika önce

Türkiye'nin BRICS üyeliğine dair Rusya ve NATO'dan iyi haber: Bir engel yok

Rusya'dan Türkiye'nin BRICS üyeliğine dair iyi haber geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'nin NATO üyeliğinin BRICS'e katılım için bir engel teşkil etmediğini söyledi. 
 - Ünlü oyuncunun eğitmeni feci şekilde can verdi
10 saat 50 dakika önce

Tom Cruise'un 'Top Gun: Maverick' filmindeki uçuş eğitmeni feci şekilde hayatını kaybetti

Ünlü film Top Gun Maverick ve Tom Cruise'un uçuş eğitmeni olan Charles "Chuck" Coleman gösteri uçuşu sırasında feci şekilde can verdi. Kullandığı akrobasi uçağının yere çakıldığı anlar anbean kaydedildi.
Dünya - Dünya
12 saat 53 dakika önce

Brezilya'da 9 aylık bebek cenaze sırasında yaşam belirtisi gösterdi! Umutlar hastanede söndü

Brezilya'da 9 aylık bebek, cenaze sırasında yaşam belirtisi gösterdi. Aile için doğan umut ışığı, hastanede söndü. İlk olarak öldü zannedilen bebek için adli tıp raporu bekleniyor. 
 - Herkes ekran görüntüsü almak için yarıştı
14 saat 3 dakika önce

Babasını kaybettikten sonra bulduğu notu TikTok'ta paylaştı! Herkes ekran görüntüsü almak için yarıştı

Yakın zamanda babasını kaybeden ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan bir kadın, babasının eşyaları arasında bir not buldu. Notu açarken videoya çeken kadın gördükleri karşısında şoke oldu. O anları internette paylaşan kadının videosundan herkes ekran görüntüsü almak için birbiri ile yarıştı.
Dünya - Dünya
14 saat 7 dakika önce

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump'a ateş püskürdü: Demokrasiye tehdit, onu hapse atın!

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimlerde aday olan Donald Trump'ın 'demokrasiye tehdit' oluşturduğunu, Trump'ın hapse atılması gerektiğini söyledi. Başkan Biden, bu sözleriyle alkış aldı. 
 - Halk otobüsünü taradılar, çok sayıda kişi kayboldu
14 saat 28 dakika önce

Bir garip intikam cinayeti: Halk otobüsünü taradılar çok sayıda kişi kayboldu

Papua Yeni Gine'nin Enga eyaletinde bir halk otobüsüne silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi fakat 17 yolcudan herhangi bir haber alınamadı. Saldırının 'intikam cinayeti' olduğu belirtildi. 
 - MK-84 bombalarıyla binayı böyle yerle bir etti
14 saat 56 dakika önce

İsrail'den 'çatı tıklatma' tekniğiyle korkunç saldırı: MK-84 bombalarıyla binayı böyle yerle bir etti

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde hava saldırısıyla hedef aldığı apartmanı 'çatı tıklatma' tekniğiyle yerle bir ettiği anlaşıldı. Uluslararası ajanslar 2 bombanın binanın zeminine isabet ettiği anları yayımladı. 
 - Herkes ona taşınmasını söyledi
15 saat 5 dakika önce

Yeni evindeki halıları söktükten sonra şoke oldu! Herkes ona taşınmasını söyledi

Endişeli bir kadın, yeni evindeki halıları söktükten sonra şoke oldu. Halının altındaki parkelere kazınmış ürkütücü" bir sembol buldu. Soluğu internette alan kadın yaptığı paylaşımda, “siz ne yapardınız?” diye sorarken, bazıları onu taşınmaya davet etti.
Dünya - Dünya
15 saat 56 dakika önce

Microsoft kurucusu Bill Gates, Kamala Harris - Donald Trump yarışında tarafını seçti

2024 ABD başkanlık seçimleri, Donald Trump ile Kamala Harris arasında devam ediyor. Anketlere göre Donald Trump'ın önde götürdüğü başkanlık yarışında teknoloji liderleri de taraflarını belli ediyor. Elon Musk'ın ardından Microsoft kurucusu Bill Gates de tarafını belli etti.
 - Trafik kazası zamanda yolculuğa neden oldu
16 saat 5 dakika önce

Bilim kurgu değil gerçek! Trafik kazası zamanda yolculuğa neden oldu

İtalya'nın başkenti Roma'da bir adamın başına gelen ilginç olay tüm dünyada yankı buldu. 63 yaşındaki adam, 2019 yılında trafik kazası geçirdikten sonra komaya girdi, uyandığında kendini 24 yaşında zannediyordu.
 - Toplu taşımada kalkan gibi kullanılacak
16 saat 6 dakika önce

Raylı sistemlerde bıçaklı saldırılara şemsiyeli önlem! Kalkan gibi kullanılacak

Japonya'da trenlerde, metrolarda artan bıçaklı saldırılara karşı şemsiyeli önlem alınacak. Şimdiye kadar kullanılan ağır kalkanların yerini alacak olan şemsiyeler, bıçak darbelerine dayanıklı ve hafif. 
 - İsrail tarihi liman kentini vurdu
16 saat 20 dakika önce

Son dakika | Hizbullah'tan İsrail üssüne füze salvosu! Lübnan'da tarihi liman kenti vuruldu

Son dakika haberi... İsrail, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından halefi gözüyle bakılan Haşim Safiyuddin'in de öldürüldüğünü duyurdu. İsrail ordusu, Lübnan'ın hem güneyini hem de doğusunu hedef alırken Hizbullah, İsrail'e İHA'lı ve roketli misilleme gerçekleştirdi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ise Orta Doğu ziyareti kapsamında İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Hizbullah'ın İsrail üssünü vurmasının ardından Lübnan'ın tarihi liman kentine hava saldırısı düzenlendi. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...
Dünya - Dünya
17 saat 56 dakika önce

Sağlam dinozor yumurtaları keşfedildi! Tam 80 milyon yıllık

Bilim insanları, Çin’in Ganzhou kentinde 80 milyon yıl öncesine tarihlenen tamamen sağlam ve bugüne kadar keşfedilmiş en küçük dinozor yumurtalarını ortaya çıkardı.
Dünya - Dünya
17 saat 59 dakika önce

ABD'de orman evinde katliam: 5 kişi öldürüldü, bir şüpheli gözaltında! 

Polis eve girer girmez 2'si yetişkin ve 3'ü genç olmak üzere 5 kişinin cesedini buldu. Bir başka genç de saldırıda ağır yaralandı.
Dünya - Dünya
18 saat 46 dakika önce

Almanya'da bir restoranda kokainli pizza servis edildi! "En çok satan yemekti"

40 numaralı pizza, Almanya'nın Düsseldorf kentindeki bir restoranın menüsündeki en çok satan ürün oldu; polis içindeki gizli maddeyi keşfedene kadar: Kokain!
Dünya - Dünya
20 saat 59 dakika önce

Irak İslami Direniş Örgütü'nden İsrail hedeflerine İHA saldırısı

Irak İslami Direniş Örgütü, işgal altındaki bölgelerde bulunan İsrail’e misilleme yaptı. İşgalci kuvvetlere ait 4 hedefe yönelik insansız hava aracı (İHA) saldırısı gerçekleştirildiği duyuruldu.
Dünya - Dünya
23 saat 44 dakika önce

McDonald's'ın adı ABD’de gıda skandalına karıştı! Çok sayıda kişi hastanelik oldu, 1 kişi öldü

ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri Kurumu (CDC), McDonald's'ın “Quarter Pounder” hamburgerlerinden tüketen 10 kişinin Escherichia coli (E.coli) bakterisi nedeniyle hastanelik olduğunu, 1 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı.
Sona Git