Tgrt Haber
 - Herkes ona taşınmasını söyledi
3 saat 7 dakika önce

Yeni evindeki halıları söktükten sonra şoke oldu! Herkes ona taşınmasını söyledi

Endişeli bir kadın, yeni evindeki halıları söktükten sonra şoke oldu. Halının altındaki parkelere kazınmış ürkütücü" bir sembol buldu. Soluğu internette alan kadın yaptığı paylaşımda, “siz ne yapardınız?” diye sorarken, bazıları onu taşınmaya davet etti.
Dünya - Dünya
3 saat 57 dakika önce

Microsoft kurucusu Bill Gates, Kamala Harris - Donald Trump yarışında tarafını seçti

2024 ABD başkanlık seçimleri, Donald Trump ile Kamala Harris arasında devam ediyor. Anketlere göre Donald Trump'ın önde götürdüğü başkanlık yarışında teknoloji liderleri de taraflarını belli ediyor. Elon Musk'ın ardından Microsoft kurucusu Bill Gates de tarafını belli etti.
 - Trafik kazası zamanda yolculuğa neden oldu
4 saat 6 dakika önce

Bilim kurgu değil gerçek! Trafik kazası zamanda yolculuğa neden oldu

İtalya'nın başkenti Roma'da bir adamın başına gelen ilginç olay tüm dünyada yankı buldu. 63 yaşındaki adam, 2019 yılında trafik kazası geçirdikten sonra komaya girdi, uyandığında kendini 24 yaşında zannediyordu.
 - Toplu taşımada kalkan gibi kullanılacak
4 saat 7 dakika önce

Raylı sistemlerde bıçaklı saldırılara şemsiyeli önlem! Kalkan gibi kullanılacak

Japonya'da trenlerde, metrolarda artan bıçaklı saldırılara karşı şemsiyeli önlem alınacak. Şimdiye kadar kullanılan ağır kalkanların yerini alacak olan şemsiyeler, bıçak darbelerine dayanıklı ve hafif. 
 - İsrail'den yeni saldırı tehdidi
4 saat 21 dakika önce

Son dakika | Hizbullah'tan İsrail üssüne füze salvosu! Lübnan'da halk zorla göç ettiriliyor

Son dakika haberi... İsrail, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından halefi gözüyle bakılan Haşim Safiyuddin'in de öldürüldüğünü duyurdu. İsrail ordusu, Lübnan'ın hem güneyini hem de doğusunu hedef alırken Hizbullah, İsrail'e İHA'lı ve roketli misilleme gerçekleştirdi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ise Orta Doğu ziyareti kapsamında İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...
Dünya - Dünya
5 saat 58 dakika önce

Sağlam dinozor yumurtaları keşfedildi! Tam 80 milyon yıllık

Bilim insanları, Çin’in Ganzhou kentinde 80 milyon yıl öncesine tarihlenen tamamen sağlam ve bugüne kadar keşfedilmiş en küçük dinozor yumurtalarını ortaya çıkardı.
Dünya - Dünya
6 saat önce

ABD'de orman evinde katliam: 5 kişi öldürüldü, bir şüpheli gözaltında! 

Polis eve girer girmez 2'si yetişkin ve 3'ü genç olmak üzere 5 kişinin cesedini buldu. Bir başka genç de saldırıda ağır yaralandı.
Dünya - Dünya
6 saat 47 dakika önce

Almanya'da bir restoranda kokainli pizza servis edildi! "En çok satan yemekti"

40 numaralı pizza, Almanya'nın Düsseldorf kentindeki bir restoranın menüsündeki en çok satan ürün oldu; polis içindeki gizli maddeyi keşfedene kadar: Kokain!
Dünya - Dünya
9 saat önce

Irak İslami Direniş Örgütü'nden İsrail hedeflerine İHA saldırısı

Irak İslami Direniş Örgütü, işgal altındaki bölgelerde bulunan İsrail’e misilleme yaptı. İşgalci kuvvetlere ait 4 hedefe yönelik insansız hava aracı (İHA) saldırısı gerçekleştirildiği duyuruldu.
Dünya - Dünya
11 saat 45 dakika önce

McDonald's'ın adı ABD’de gıda skandalına karıştı! Çok sayıda kişi hastanelik oldu, 1 kişi öldü

ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri Kurumu (CDC), McDonald's'ın “Quarter Pounder” hamburgerlerinden tüketen 10 kişinin Escherichia coli (E.coli) bakterisi nedeniyle hastanelik olduğunu, 1 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı.
 - İsrail ordusundan dikkat çeken açıklama
14 saat 17 dakika önce

Son dakika | Hasan Nasrallah'ın halefi Haşim Safiyuddin'in İsrail ordusu tarafından öldürüldü

Son dakika haberi: Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve 3 hafta önce suikastla öldürülen Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin'in öldürüldüğünü açıkladı.
Dünya - Dünya
17 saat 6 dakika önce

Netanyahu'nun konutu saldırı sonrası ilk kez görüntülendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun evine Hizbullah tarafından düzenlenen İHA saldırısının ardından evde meydana gelen hasar görüntülendi.
Dünya - Dünya
20 saat 31 dakika önce

İsrail'den Lübnan'ın Ghobeiry bölgesine saldırı: Bir bina böyle yerle bir oldu

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yönelik saldırıları sürerken Ghobeiry bölgesindeki bir binanın füzeyle vurulduğu anlar kameraya yansıdı. 
Dünya - Dünya
20 saat 44 dakika önce

Gür bitki örtüsü gizledi! 250 yıllık şehir yeni keşfedildi

Amazon yağmur ormanlarının derinliklerinde 250 yıllık bir geçmişi olduğu düşünülen bir şehir keşfedildi. Uzmanlar, şehrin kayıp bir sömürge kenti olduğunu belirtti.
Dünya - Dünya
21 saat 18 dakika önce

Leopar saldırısı kamerada: Ağaçların arasından fırladı, 3 kişiyi yaraladı!

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde piknik yapanlara leopar saldırdı. Leopar saldırısında 3 kişi yaralandı. O anlar amatör kamerayla kayda alındı. 
 - Yeni varyant yayılıyor
22 saat önce

Almanya'da maymun çiçeği virüsü alarmı! M çiçeğinin yeni varyantı yayılıyor

Almanya'da maymun çiçeği (M çiçeği) virüsünün yeni varyantı 'Clade 1b' görüldü. Yetkililer, ülkedeki genel halk sağlığı için riskin düşük olduğunu bildirdi.
Dünya - Dünya
22 saat 24 dakika önce

İspanya'nın ardından Avustralya'da akılalmaz saldırı: Annenin kucağındaki bebeği hedef aldı

Avustralya'da bir alışveriş merkezinde bir kadın, annesinin kucağındaki bebeğe saldırdı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, kadının fiziki özelliklerini ve giyimini tarif ederek halktan yardım istedi. 
 - Yılda 12 binden fazla kişi ölebilir!
23 saat 7 dakika önce

Bilim insanları felaketi duyurdu: Yılda 12 binden fazla kişi ölebilir, binlerce kişi hastalanabilir

Küresel ısınmanın tetiklediği veya şiddetini artırdığı orman yangınlarının yılda 12 binden fazla kişinin duman solumaları nedeniyle ölebileceği belirtildi. Bilim insanları, birçok kişi için uzun vadeli sağlık sonuçlarına da neden olabileceğini bildirdi.
Dünya - Dünya
22 Ekim 2024 - 12:08

Gökdelenden atlamaya çalışan adamı komşuları kurtardı! Nefes kesen anlar kamerada

Hindistan'ın Noida şehrindeki bir gökdelenin 14. katından atlamayı deneyen adam komşularının cesur hamlesiyle kurtarıldı. O anlar kameraya yansırken ailesinden kaçan adamın zihinsel engelli olduğu ortaya çıktı.
 - Ülkenin şimdiye kadarki en zengin hazinesi
22 Ekim 2024 - 11:58

Tarlada metal dedektörle buldular: Ülkenin şimdiye kadarki en zengin hazinesi

Yedi kişilik metal dedektörü ekibi, İngiltere'nin şimdiye kadarki en zengin hazinesini oraya çıkardı. Bir tarlada bin yıl öncesine ait son derece nadir eserler bulan ekip, dudak uçuklatan bir fiyata buluntuları satınca adeta köşeyi döndü. 
Sona Git