Tgrt Haber
Dünya - Dünya
3 saat 30 dakika önce

Mossad karargahı bölgesindeki 'kamyonla ezme' olayının görüntüleri ortaya çıktı

İsrail'de dün gerçekleştirilen 'kamyonla ezme' olayına dair görüntüler çıktı. Mossad karargahı bölgesinde gerçekleşen olayda en az 10'u ağır, 40 kişi yaralandı.
 - ''Acı ve hayal edilemez sonuçları olacak''
3 saat 48 dakika önce

İran'dan İsrail'e sert mesajlar: Acı ve hayal edilemez sonuçları olacak

İsrail'in İran'a saldırısının ardından Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami'den tehdit geldi. Selami, İsrail'in son saldırganlığının 'acı ve hayal edilemez sonuçları' olacağını söyledi. 
Dünya - Dünya
4 saat 18 dakika önce

Üst düzey yetkililerin yanında Kadirov'un yaptığına kimse anlam veremedi! O anlar kameraya böyle yansıdı

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen üst düzey bir etkinlikte yaptıklarıyla dikkat çekti. İki sandalye arasında şınav çeken Kadirov'un o anları kameraya yansıdı. 
 - Her şeyi profesyonelce kurgulayan katil aranıyor
5 saat 29 dakika önce

Ayı saldırısı ihbarının altından cinayet çıktı! Her şeyi profesyonelce kurgulayan katil aranıyor

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir ayı saldırısı ihbarının altından cinayet çıktı. Polis, başlattığı soruşturmayla gerçekleri ortaya çıkardı. 
 - BRICS detayı dikkat çekti
6 saat 2 dakika önce

İngiltere'den TUSAŞ saldırısı yorumu! BRICS detayı dikkat çekti: ABD diktatörlüğünün sonu olacak

İngiliz siyasetçi ve eski Avam Kamarası Üyesi George Galloway, terör örgütü PKK'nın TUSAŞ'a düzenlediği saldırıyla iligli dikkat çeken bir açıklama yaptı. Galloway, hain saldırının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BRICS ziyareti sırasında gerçekleşmesinin asla tesadüf olamayacağını belirtti.
 - Çikolata, kavun, et derken bu kez yumurtalar...
6 saat 4 dakika önce

Kinder ürünleri, kavun, et derken bu kez yumurtalar toplatıldı! Salmonella bakterisi yeniden patlak verdi

Kinder ürünlerinde ortaya çıkan, kavunlara ve etlere sıçrayan Salmonella bakterisinin bu kez yumurtada ortaya çıkma ihtimali endişelendirdi. Fransa'da marketlerde satılan yumurtalar bir bir toplatıldı. Tüketicilere 'yemeyin' uyarısı yapıldı. 
Dünya - Dünya
6 saat 27 dakika önce

Ormanda bulunan çantadan çıkanlar polisi harekete geçirdi! Soruşturma başlatıldı

Almanya'nın Dortmund şehrindeki ormanda bulunan bir sırt çantası polisi harekete geçirdi. Çantanın içinden çok sayıda el bombası ve mühimmat çıktı. Bomba imha ekipleri müdahale etti. 
 - Sisi'nin çabaları boşa çıktı!
6 saat 42 dakika önce

Mısır lideri Sisi'nin çabaları boşa çıktı! Netanyahu bir kez daha reddetti

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Gazze'de kısa süreli ateşkes teklifini İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun reddettiğini duyurdu. Netanyahu'nun, İsrail hükümetindeki birçok bakanın ateşkes teklifine sıcak bakmasına rağmen reddettiği öğrenildi. 
Dünya - Dünya
7 saat 55 dakika önce

Bulgaristan’daki genel seçiminin kazananı belli oldu

Bulgaristan'da siyasi belirsizlik ve hükümet kuramama sorunları nedeniyle gerçekleştirilen genel seçimlerde, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki GERB partisi önde çıktı. Yüzde 25,34 oy oranı ile kazanan GERB, hükümeti kurmaya odaklandıklarını açıkladı.
Dünya - Dünya
11 saat 16 dakika önce

Uganda'daki tanker kazası: Can kaybı 24 oldu

Uganda'da yakıt yüklü tankerin devrilmesi sonucu feci bir kaza meydana geldi. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 24'e çıktı.
Dünya - Dünya
15 saat 19 dakika önce

Trump destekçisi Elon Musk'ın da kaçak olduğu ortaya çıktı!

Donald Trump'ın destekçisi Elon Musk'ın kendisinin de kaçak çalışarak kariyerine başladığı ortaya çıktı. Trump politikaları göçmen karşıtı olmakla biliniyor.
Dünya - Dünya
15 saat 53 dakika önce

Hamaney’den dikkat çeken İbranice paylaşım: Siyonist rejim hesaplarında hata yaptı!

İran Dini Lideri Hamaney'den dikkat çeken bir İbranice paylaşım geldi. Hamaney, “Siyonist rejim, İran'a ilişkin hesaplarında hata yaptı” ifadelerini kullandı.
 - 'Nasıl özür dileyebiliyorsun?'
16 saat 54 dakika önce

ABD Başkanı Joe Biden’a Filistin tepkisi!

ABD Başkanı Joe Biden'ın yerlilere yönelik özür konuşması, Filistin'e destek sloganıyla bölündü. Filistin'e destek veren bir kişi, "Filistin'de bir soykırım varken nasıl bir soykırım nedeniyle özür dileyebiliyorsun?" diye Biden'a tepki gösterdi
 - 'Seçim sonuçlarını tanımayacağız'
21 saat 20 dakika önce

Gürcistan’da siyasi kriz: Muhalefet partileri seçim sonuçlarını tanımayacak!

Gürcistan'da 11. parlamentoya girecek milletvekillerinin belirlenmesi için düzenlenen seçimlerde oy verme işlemi sona erdi. Ülkenin önde gelen televizyon kanallarının verdiği sandık çıkış anketlerine göre, iktidardaki Gürcü Hayali Partisi en çok oyu aldı. Seçimlerin sonuçlarının belli olmasıyla muhalefet partileri sonuçları tanımadıklarını açıkladı…
 - İsrail'in İran'a saldırısını bu sözlerle anlattı
22 saat 20 dakika önce

Netanyahu'dan ilk açıklama: İsrail'in İran'a saldırısını bu sözlerle anlattı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinin İran'a dün gerçekleştirdiği hava saldırısı sonrası ilk kez konuştu. Katıldığı bir törende söz alan Netanyahu, İsrail'in "Tahran'ın hava savunma kabiliyetlerini ve füze üretim tesislerini" hedef alan hava saldırısının, "kesin ve güçlü" olduğunu ve amacına ulaştığını savundu.
 - ''Acı tavizler' gerekiyor''
22 saat 54 dakika önce

İsrail'den ateşkes sinyali: Hamas'ın elindeki esirler için 'acı tavizler' gerekiyor

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ateşkes için yeşil ışık yaktı. Hamas'ın elindeki esirler için 'acı tavizler' verilmesi gerektiğini söyleyen Gallant, "savaşın karmaşık ve benzeri görülmemiş zorluklarla dolu" olduğunu söyledi.
Dünya - Dünya
23 saat 12 dakika önce

Dolandırıcı Youtuber ulusal marşı okuyamayınca yakayı ele verdi

Tayland'da hayatını idame ettiren sosyal medya fenomeni Natthamon 'Nutty' Khongchak, binlerce insanı dolandırdı. Mağdur ettiği insanlar sayesinde 60 milyon dolardan fazla kazanım sağlayan Youtuber, ulusal marşı okuyamayınca yakayı ele verdi.
 - İsrail kampın ardından BM okulunu bombaladı!
27 Ekim 2024 - 15:04

Son dakika | Cibaliye'ye saldırı: İsrail Gazze'de çoğu kadın ve çocuk en az 20 kişiyi öldürdü! 

Son dakika haberi... İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye bölgesine düzenlediği saldırıda çoğu çocuk ve kadın en az 20 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı. İsrail ordusu, BM okulunu ise 3. kez vurdu. Peş peşe saldırılar düzenleyen İsrail ordusu yerinden edilen Gazzelilerin sığındığı okulda ise en az 8 kişinin ölümüne neden oldu.
 - Tgrthaber.com sahada takip ediyor
27 Ekim 2024 - 14:50

Tgrthaber.com Özbekistan'daki seçimleri sahada takip ediyor

20 milyona yakın kayıtlı seçmenin bulunduğu Özbekistan'da yeni yapılan referandum ardından ilk genel seçim yapılıyor. Yazarımız Güngör Yavuzaslan, seçimi Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten takip ediyor. Seçmenler, Yasama Meclisi ile il ve ilçe belediye meclisleri üyelerini belirlemek için yerel saatle 08.00'den 20.00'ye kadar oy kullanmaya devam ediyor.
 - "Uzaydan gelen insanlara çok ilgi var"
27 Ekim 2024 - 14:47

Trump bir röportajda uzaylılara değindi: Uzaydan gelen insanlara çok ilgi var

ABD Eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, katıldığı bir röportajda uzaylılar hakkında konuştu. Dünya dışı yaşam hakkında görüşlerini ileten Trump, "bu konu hakkında çok fazla şey bildiğini" ifade etti.
Sona Git