Tgrt Haber
 - Çığlıklar, ağlamalar, ilahiler, sinir krizleri...
2 saat 20 dakika önce

İran'ın füzelerinden kaçan İsrailliler sığınaklara akın etti! Çığlıklar, ağlamalar, ilahiler, sinir krizleri...

İran'ın İsrail'e başlattığı füze saldırısı İsrail'de büyük endişeye yol açtı. Yağmur gibi yağan füzelerden kaçan İsrailliler sığınaklara akın etti. İsraillilerin sığınaktaki korku ve endişe halleri dikkat çekti.
 - ''Bu sadece bir kısmı, İran ile çatışmaya girme''
2 saat 29 dakika önce

İranlı lideri Mesud Pezeşkiyan'dan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tehdit: Bu sadece bir kısmı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'e yönelik saldırıların ardından ilk açıklamayı yaptı. İran'ın yeni Cumhurbaşkanı, ''yasal haklarımızı kullandık'' diyerek, katliamlara karşılık verildiğini söyledi.
 - Korku dolu anlar kameraya yansıdı
2 saat 33 dakika önce

İran'ın İsrail'e fırlattığı füzeler KKTC'den görüldü

İran Devrim Muhafızları, İsrail'e yönelik füze saldırısı başlattı. Akşam saatlerinde başlayan saldırıda İsrail semalarına binlerce füze fırlatıldı. Füzeler KKTC'den de görüldü.
 - İsrail'den Orta Doğu'ya tehdit!
2 saat 34 dakika önce

İran saldırısı sonrası İsrail'den Orta Doğu'ya tehdit: Bu gece yoğun saldırı gerçekleştireceğiz 

İran, İsrail ordusunun Lübnan'ı vurmasının ardından İsrail'e karşı büyük saldırıya başladı. İran akşam saatlerinde Tel-Aviv ve belirli bölgelere balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. 500'e yakın füze hedeflere gönderilirken İsrail'den tehdit gecikmedi. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Orta Doğu'da "yoğun saldırı" düzenleyeceklerini belirtti. İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miki Zohar da, "Verdikleri bu yanlış kararın bedelini ödeyecekler" dedi. 
 - ABD, İsrail'e toz kondurmuyor!
2 saat 38 dakika önce

ABD, İsrail'e toz kondurmuyor! İran yüzlerce füze yağdırdı, Beyaz Saray 'etkisiz oldu' dedi

İran, İşgalci İsrail'e akşam saatlerine doğru yüzlerce füze gönderdi. 500'den fazla füzenin gönderildiği İsrail'de birçok noktanın vurulduğu saldırı sonrası ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Bu saldırı yenilgiye uğratılmış ve etkisiz kılınmış gözüküyor" dedi.
 - Hamaney adını koydu Netanyahu için ateşlendi
2 saat 38 dakika önce

İsrail'in Demir Kubbeleri, İran'ın hipersonik Fettah füzelerini engelleyemedi! Hamaney adını koydu Netanyahu için ateşlendi

İsrail'in, Lübnan'a karşı düzenlediği kara harekatının ardından İran, hipersonik Fettah füzeleriyle Tel Aviv dahil birçok İsrail şehrini hedef aldı. İran 500'den fazla gönderdiği füzeler arasında 2023 yılında ilk kez tanıttığı Fettah füzelerini de kullandı. Füzelerin isim babası ise İran'ın dini lideri Ali Hamaney. İşte İran'ın İsrail'e saldırılarında kullandığı yeni hipersonik Fettah füzesinin özellikleri...
 - Gazze halkında umut ve sevinç bir arada!
2 saat 49 dakika önce

İran füzelerini gökyüzünde gören Gazze halkında umut ve sevinç bir arada!

İsrail, İran'dan İsrail'e füze saldırısı gerçekleştirildiğini duyurdu. İran, saldırıya yanıt gelmesi halinde "yıkıcı karşılık" verileceği uyarısında bulundu. İran füzelerini gökyüzünde gören işgal altındaki Gazze halkında ise sevinç yaşandı.
Dünya - Dünya
2 saat 52 dakika önce

İran'dan füze saldırısıyla ilgili açıklama: ABD'ye bilgi vermedik!

İran, İsrail'e yaptığı füze saldırısı öncesinde ABD ve Rusya'ya bilgi verildiğine dair haberler üzerine açıklama yaptı. Yapılan açıklamada saldırı öncesinde hiçbir şekilde bilgi verilmediği belirtilerek sonrasında ciddi bir uyarı yapıldığı ifade edildi.
Dünya - Dünya
3 saat 5 dakika önce

İran'ın İsrail'e fırlattığı füzenin düşme anı araç kamerasında!

İran İsrail'e resmen savaş ilan etti. Dünya gündemine oturan saldırıda İran'ın İsrail'e fırlattığı füzelerden birinin düşme anı ise kameraya yansıdı.
Dünya - Dünya
3 saat 26 dakika önce

İran'dan İsrail'e gözdağı! Tehditlere karşı kararlıyız, çatışmaya girmeyin

İran, misilleme olarak İsrail'e yüzlerce füzeyle saldırı gerçekleştirdi. İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ülkesinin İsrail'in saldırganlığına karşı meşru haklar temelinde misillemede bulunduğunu söylerek "Saldırgan değiliz ancak tehditlere karşı kararlıyız. İran'la çatışmaya girmeyin." dedi.
 - Trump fırsatı kaçırmadı Biden'ı suçladı
3 saat 31 dakika önce

İran'ın İsrail'e cehennemi andıran saldırılarında Trump yine Biden'ı suçladı: ABD'de liderlik eksikliği var

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, İran'ın, İsrail'e yönelik füze saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu. Trump, yine ABD Başkanı Joe Biden'ı suçlayarak, eğer kendisi başkanlık koltuğunda olsaydı asla böyle bir saldırının olmayacağını, ABD'de liderlik eksikliği olduğunu söyledi.
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
3 saat 31 dakika önce

Tel Aviv'de füzelerle eş zamanlı metro saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İran'ın İsrail'e yaklaşık 500 füzenin fırlatıldığı misilleme saldırısının öncesinde İsrail’in başkenti Tel Aviv yakınlarındaki silahlı saldırı düzenlendi. Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Dünya - Dünya
3 saat 33 dakika önce

İsrail'e saldırı sonrası İran'da halk sokaklara indi! Tahran'da 'taviz yok' sesleri

İran, İsrail ordusunun Lübnan'ı vurmasının ardından İsrail'e karşı büyük bir saldırıya başladı. İran akşam saatlerinde Tel-Aviv ve belirli bölgelere 500'e yakın füze yolladı. Saldırılar sonrası Gazze sokaklarında kutlama yapılırken İran'da da vatandaşlar sokaklara indi. Yüzlerce insan sokaklarda İran'ın saldırılarını kutladı. İşte o anlar...
Dünya - Dünya
3 saat 46 dakika önce

Ortadoğu kaynıyor: Ayn el-Esed Üssü’ne roketli saldırı

Irak'ın Anbar Vilayetindeki Ayn el-Esed Askeri Hava Üssü’ne DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin bulunduğu yere roketli saldırı düzenlendi.
Dünya - Dünya
3 saat 48 dakika önce

İran'dan İsrail'e 10 dakika arayla füze yağdırdı: Birçok şehirden böyle görüntülendi!

İran’ın İsrail’e ateşlediği füzeler birçok şehirde görüntülendi. İran Devrim Muhafızları, yüzlerce füzenin atıldığını paylaşırken, Reuters, bazı füzelerin Ürdün'e düşürüldüğünü bildirdi. İsrail ordusu ise tehlikenin geçtiği bilgisini verdi.
Dünya - Dünya
4 saat 9 dakika önce

İran'ın İsrail'e misillemesi sonrası Gazze'de kutlama! 

İran, İsrail ordusunun Lübnan'ı vurmasının ardından İsrail'e karşı büyük bir saldırıya başladı. İran akşam saatlerinde Tel-Aviv ve belirli bölgelere 500'e yakın füze yolladı. Saldırılar sonrası Gazze sokaklarında kutlama yapıldı. Yüzlerce insan sokaklarda İran'ın saldırılarını kutladı. İşte o anlar...
 - İran'dan İsrail'e saldırı sonrası tehdit
4 saat 24 dakika önce

İran'dan İsrail'e saldırı sonrası tehdit: Karşılık gelirse ağır şekilde cevap veririz

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırısı sonrası açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada "Siyonist rejim, İran’ın saldırılarına karşılık verirse daha ağır saldırılarla karşı karşıya kalacak" denildi. 
 - Demir Kubbe çöktü, füzelerin yüzde 80'i hedefe ulaştı
8 saat 10 dakika önce

İran İsrail'i balistik füze ile vurmaya başladı! Demir Kubbe çöktü, yüzde 80'i hedefe ulaştı

İran, İsrail ordusunun Lübnan'ı vurmasının ardından İsrail'e karşı büyük bir saldırıya başladı. İran akşam saatlerinde Tel-Aviv ve belirli bölgeleri füzelerle vuruyor. İsrail ordusu, İsrail'e doğru füzeler ateşlendiğini bildirdi. Saldırı sonrası İsrail ve ABD'den de peş peşe açıklamalar geldi...
 - Tehlikeyi ucuz atlattı!
8 saat 10 dakika önce

Sahilde fark ettiği 'mavi plastikleri' eline aldı, ne olduğunu öğrenince hayatının hatasını yaptığını anladı

Avustralyalı bir kadın, sahilde yaptığı yürüyüş sırasında hayatının hatasını yaptı. Plajda gördüğü 'mavi plastikleri' eline alıp fotoğraf çekerek ne olduğunu soran kadın, çok acı verici bir rahatsızlığın eşiğinden döndüğünü öğrendi.
 - Facia kıl payı önlendi
10 saat 14 dakika önce

Yolcu uçağı piste inerken tekeri patladı, facia kıl payı önlendi! Uçuşlar askıya alındı

Ryanair havayolu şirketine ait FR846 sefer sayılı Barselona-Milano seferini gerçekleştiren bir yolcu uçağı kaosa neden oldu. Varış havalimanında piste inişi sırasında uçağın tekeri patladı.
Sona Git