Tgrt Haber

10 Haftalık bebeğe şiddet! Anne soluğu karakolda aldı...

14 Haziran 2023 09:33 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 10:30
10 Haftalık bebeğe şiddet! Anne soluğu karakolda aldı...

Avustralya’da kreşte yaşanan olay ülke basınında gündem oldu. Anne 10 haftalık bebeğini kreşten almaya gittiğinde yüzündeki çizikleri görünce şoke oldu.

Avustralya’nın Melbourne​ şehrinde yaşanan olay ülke gündemine bomba gibi oturdu. Bir anne​ 10 haftalık bebeğini kreşten aldığı sırada çocuğunun yüzünün kanlar içinde ve çiziklerle dolu olduğunu görünce dehşete kapıldı.

Kreş​ yönetiminden yapılan açıklamada, çocuğunun yüzünün çiziklerle ve yaralarla dolu olduğunu gören anneye kreşten, bebeğin bezinin değiştirildiği sırada bir süre gözetimsiz kaldığı ve küçük bir kaza yaşandığı söylendi.  Anne açıklamaya inanamazken çocuğunun şiddet gördüğünü iddia etti.10 Haftalık bebeğe şiddet! Anne soluğu karakolda aldı...

"BEBEĞİMİN YÜZÜNDE 20 ÇİZİK VAR"

Oğlu Noah’ı kreşten almak için gittiğinde karşılaştığı manzaraya inanamayan anne, “Kalbimde çok büyük bir acı hissettim. Oğlumuzun başına gelen korkunç bir şeydi. Bunun tesadüfen olduğunu açıkladılar ama biz bu açıklamayı kabul edemeyiz. Yüzünde 20’den fazla çizik var. Bu nasıl tesadüf olabilir? Babası ve ben de görünce gözyaşlarımıza hakim olamadık. Bunun kesinlikle bir kaza olduğuna inanmıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Mynet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...