Tgrt Haber

10 yıldır kayıp olan eşini dilencilik yaparken buldu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 11:09 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 11:55
10 yıldır kayıp olan eşini dilencilik yaparken buldu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Hindistan’da bir kadın rutin kontrolleri için gittiği hastanede 10 yıl önce kaybolan kocasını dilencilik yaparken buldu. 

Hindistan​'ın Ballia ilçesine bağlı Kotwali şehrinin altındaki Devkali köyünde yaşayan Janaki Devi (43  , 21 yıl önce Motichand Verma ile evlendi. Bu çiftin evliliklerinden üç oğulları oldu.

Motichand Verma'nın bazı zihinsel sorunları vardı ve 10 yıl önce kimseye haber vermeden evini terk etti. Janaki Devi ve akrabaları onu her yerde aradılar ama herhangi bir ipucu bulamadılar. 

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

10 yıl sonra Rutin kontrolleri için hastaneye giden Janaki Devi hastanede sıra beklerken kaybolan eşini gördü. Yırtık kıyafetleri içinde dilencilik yapan adamı yüzünden tanıyan Devi, kocasına kavuştuğu anda duygusal saniyeler yaşadı.

Hastane bahçesinde bulunan adam su vererek yardımcı olan Devi, 10 yıl önce kaybolan eşi 44 yaşındaki Motkand Verma’yı bulduğunda şaşkına döndü. Saçları ve sakalları nedeniyle oldukça bitkin görünen adamın yüzünü ellerinin arasına alan Devi, ona “Neredeydin” diye sordu.

10 yıl sonra gelen buluşma anları çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi. Söz konusu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...