Tgrt Haber

Ailesinin sürprizliyle hayali gerçek oldu: 101 yaşında lise diploması aldı

27 Mart 2022 15:20 - Güncelleme : 27 Mart 2022 15:42
Ailesinin sürprizliyle hayali gerçek oldu: 101 yaşında lise diploması aldı

ABD’nin Batı Virginia eyaletinde yaşayan 101 yaşındaki Merrill Pittman Cooper, pes etmedi, çalıştı, hayalini kurduğu lise diplomasını aldı.

ABD’nin Batı Virginia eyaletinde yaşayan ve hayallerinin peşinden koşmayı hiçbir zaman bırakmayan 101 yaşındaki Merrill Pittman Cooper, lise diplomasına kavuştu. Çok başarılı bir kariyere sahip olmasına rağmen bu yaşına kadar lise diploması olmadığı için sürekli pişmanlık duyduğunu öğrenen Cooper’ın ailesi ona büyük bir sürpriz hazırladı.

Ailesi birçok kuruluşa ulaşarak Copper’ın lise diploması alabilmesi için bütün koşulları araştırdı. Hazırlıklar sonrası, 19 Mart’ta Cooper’a fahri diploma verildi ve ailesinin de katıldığı özel bir mezuniyet töreni düzenlendi.

MADDİ NEDENLERLE LİSEYİ BIRAKMIŞ

Cooper'ın 1934-1938 yılları arasında Storer College'da eğitim gördüğü ve maddi nedenlerden dolayı eğitimine son vermek zorunda kaldığı öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...