Tgrt Haber

103 yaşındaki adam ile 49 yaşındaki kadının evliliği viral oldu

01 Şubat 2024 17:13 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 17:13

Hindistan'da geçtiğimiz yıl dünyaevine giren 103 yaşındaki bir adam ile 49 yaşındaki kadının evlilikleri sosyal medyada viral haline geldi. 103 yaşındaki adam, evliliğinin nedenini açıkladı.

Hindistan'da Habib Nazar isimli 103 yaşındaki adam, 49 yaşındaki Firoz Jahan'la geçtiğimiz yıl evlendi. Evlilik geçtiğimiz yıl gerçekleşse de çiftin beraberliği sosyal medyada paylaşılan bir video nedeniyle viral haline geldi ve Nazar 103 yaşındaki evliliğinin nedenini açıkladı. 

İkinci eşinin vefat ettiğini söyleyen Nazar, kendisini yalnız hissettiği için üçüncü kez evlenmeye karar verdiğini dile getirdi. Gazetecilere konuşan Nazar şunları söyledi:

''KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORDUM''

''Ben 103 yaşındayım ve eşim 49 yaşında. İlk kez Nashik'te evlenmiştim. O vefat ettikten sonra tekrar evlenmek için Lucknow'a gittim. İkinci eşim de bu dünyadan ayrıldı. Kendimi yalnız hissediyordum. Bu yüzden tekrar evlendim.''

Çiftin evliliklerinin bu sene viral haline gelmesine neden olan videoda ise ikili, törenlerinin ardından evlerine dönerken görülüyor. Videoda, kameranın arkasındaki bir kişinin hintçe, ''Hiçbir şeyin eksikliğini hissetmiyorum. Eksiklik kalbimizde'' derken duyuluyor. 

103 yaşındaki adam ile 49 yaşındaki kadının evliliği viral oldu - 1. Resim

NDTV, Nazar'ın ilk evliliğinin Maharashtra'nın Nashik kentinde, ikinci evliliğinin de Uttar Pradeş'in Lucknow kentinde yapıldığını bildirdi.

''103 YAŞINDA HİÇBİR TIBBİ SORUNU YOK''

Jahan da ilk eşinin vefatından sonra bu ikinci evliliğini yaptı. İddiaya göre Nazar'ın ona bakacak başka kimsesi olmadığı için evlenmeyi kabul etmiş.

Jahan, Nazar'la evlenme kararıyla ilgili şunları ekledi:

''Kocam kesinlikle iyi ve hiçbir tıbbi sorunu yok.''

Kaynak: NDTV
Sonraki Haber Yükleniyor...