Tgrt Haber

16 aylık bebek leopar saldırısında öldü! Aynı bölgede bir ayda ikinci saldırı

26 Ekim 2022 10:10 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 10:36
16 aylık bebek leopar saldırısında öldü! Aynı bölgede bir ayda ikinci saldırı

Hindistan'ın Mumbai şehrinde geçtiğimiz günlerde bir tapınağa annesinin yanında giden 16 aylık bebeğe leopar saldırdı. Acil olarak hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı.

Hindistan​ Mumbai'nin batısında bulunan Aarey kolonisinde yine bir leopar saldırısı meydana geldi bu kez ise henüz 16 aylık bir bebek canından oldu. Yerel polis, annesiyle tapınağa giden kız çocuğuna  leoparın saldırdığını doğruladı. Çocuk​ saldırının hemen ardından acil olarak bir hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geçtiğimiz yıl 10'dan fazla kişi bu bölgede leopar saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Bu ay boyunca ise bu ikinci vaka olarak kayıtlara geçti. Bu ayın başlarında dört yaşında bir erkek çocuğu da saldırıya uğramıştı.

AAREY KOLONİSİ

16 kilometrekarelik bir alana yayılan Aarey kolonisi, Mumbai'nin batısındaki banliyöde yer alan ve Sanjay Gandhi Ulusal Parkı yakınında bulunan zengin bir kentsel orman. Çevre açısından hassas bir bölge olan Aarey'deki orman, karışık nemli yaprak döken orman türü olarak sınıflandırılıyor ve Hindistan'ın finans başkentinde kalan birkaç yeşil alandan biri. Sanjay Gandhi Ulusal Parkı, bir şehrin metro sınırları içinde yer alan ve 47 leopar barındıran dünyadaki tek ulusal park olarak biliniyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...