Tgrt Haber

17 yaşındaki eşini öldüren İranlı kesik başıyla sokaklarda gezdi

07 Şubat 2022 09:41
Korkunç olay, sosyal medyada infiale neden oldu, halkın psikolojik güvenliğini zedeledi.

Henüz 17 yaşındaki çocuğun kocası tarafından başı kesildi. İranlı koca, eşinin başıyla İran sokaklarında turladı, görenlerin kanı dondu.

Korkunç olay, sosyal medyada infiale neden oldu, halkın psikolojik güvenliğini zedeledi.

İran'ın Huzistan eyaletinin başkenti Ahvaz'ın Kasaei Meydanı'nda geçtiğimiz gün korkunç bir olay meydana geldi. Bir kişi, İran sokaklarında eşinin kesik başıyla dolaştı. O anları bir kişi kayda aldı ve video sosyal medyada infiale neden oldu. 

17 yaşındaki çocuk, kocasının şiddetinden kurtulmak için bir dönem Türkiye'ye kaçtı fakat babası ve erkek kardeşi bulup İran'a getirdi. İran'da yeniden eşinin yanına götürülen çocuk, canice katledildi. Kocası ve erkek kardeşi, infaz kararını verdi, acımasızca başını kestiler. Olaydan sonra kameralara da poz veren katil koca, daha sonra elinde karısının kesik başıyla şehri dolaştı.

17 yaşındaki eşini öldüren İranlı kesik başıyla sokaklarda gezdi

İran'da ulusal yayın yapan Rokna'da yer alan habere göre, olaydan sonra cani koca ve çocuğun kardeşi polis ekiplerince tutuklandı. Polisler, vahşice katledilen çocuğun cansız bedenini de evinde buldu.

Huzistan Eyaleti Başsavcısılığından olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ahvaz'da bir cinayet işlendi ve ardından katil şehrin sokaklarından birinde cani eylemini sergileyerek halkın psikolojik güvenliğini zedeledi. Polisin çabası ve gerekli adli emirlerin verilmesiyle cinayetin failleri tespit edilerek olaydan saatler sonra tutuklandı. Eyalet yargısı bu olayın sanığıyla kararlı ve hızlı bir şekilde ilgilenecektir."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...