Tgrt Haber

19. kattan düştü ambulansa yürüyerek bindi! İşte o şoke eden anlar

07 Nisan 2023 09:59 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 10:32

Rusya'da duyanların inanmakta güçlük çektiği bir olay yaşandı. Voronoej kentinde 19. kattan bir düşen kişi, arabanın üzerine denk geldi ve ambulansa yürüyerek gitti.

Rusya​'da görenlerin duyanların inanmakta zorluk çektiği bir olay yaşandı. Voronej'de bir binanın 19. katından düşen 40 yaşındaki adam hayatta kaldı. Bir arabanın üzerine düşen adamı, gelen ilk yardım ekipleri düştüğü arabanın üzerinden kaldırdı. 19. kattan düşen adam, ayağa kalktı ve ambulansa yürüyerek gitti. 

Tedavi altına alınan adamın sarhoş olduğunu ifade eden yetkililer, bu nedenle dengesini kaybederek binadan düşmüş olabileceğini aktardı.

19. kattan düştü ambulansa yürüyerek bindi! İşte o şoke eden anlar

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yapılan sağlık kontrollerinde düşen adamın beyin travması geçirdiği, parmaklarında kırıklar ve omurilik kısmında da zedelenme olduğunu ifade eden yetkililer, tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Adamın düştüğü anlar çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altında alınırken, adamın üzerine düştüğü araba ise kullanılamaz hale geldi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...