Tgrt Haber

2,5 metrelik timsah çocuğu bacağından kaptı! Nasıl kurtulduğunu anlattı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
28 Haziran 2023 14:41 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 15:15
2,5 metrelik timsah çocuğu bacağından kaptı! Nasıl kurtulduğunu anlattı

ABD'nin timsahlarıyla ünlü eyaleti Florida'da bir çocuk, hayvanın saldırısından ucuz kurtuldu. Timsahı yumruklayarak kurtulduğunu anlatan çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Gabriel Klimis, geçtiğimiz hafta Florida​'daki Howell Creek adlı derede arkadaşlarıyla eğlenirken felaketi yaşadı. Klimis, halatla sallanıp suya atladığı anda bacağını timsaha kaptırdı. 13 yaşındaki Klimis, o anları, "Bir ayağım kumdaydı sonra timsah diğer ayağımı yakalayıp beni geri çekti" diyerek anlattı:

''Çekildiğimi hissettim ve bunun ne olduğunu en başından beri biliyordum. Sadece suyu tokatladım ve sanki onu üzerimden itmeye çalıştım.''

Sürüngenin kafasını defalarca yumrukladığını söyleyen çocuk, "Beni çekmeye devam etti, ben de ona vurmaya çalıştım. Sonra beni bıraktı ve elimden geldiğince hızlı kaçtım" dedi.

2,5 metrelik timsah çocuğu bacağından kaptı! Nasıl kurtulduğunu anlattı

Dailymail'in haberine göre, küçük çocuk, yakındaki bir eve koşup önce annesini daha sonra 911'i aradı. Anne Allison Klimis, olay üzerine "Şoke oldum. Korktum tabii ki" dedi.

Hastaneye kaldırılan Klimis'in bacağına dikiş atıldı. 

2,5 METRELİK TİMSAH YAKALANDI

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu, saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen yaklaşık 2,5 metrelik timsahın yakalandığını bildirdi. Florida yaklaşık 1,3 milyon timsaha ev sahipliği yapıyor. 

Yetkililer, halkı dikkatli olmaları konusunda tekrardan uyardılar. 

Kaynak: Dailymail
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...