Tgrt Haber

24 yılın sadece 4 yılı çalıştı maaşı ise tıkır tıkır yattı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
27 Haziran 2023 14:24 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 14:43
24 yılın sadece 4 yılı çalıştı maaşı ise tıkır tıkır yattı

İtalya Venedik'te bir öğretmen 'ülkenin en kötü çalışanı' ilan edildi. Öğretmenin bu unvanı almasının sebebi ise ağızları açık bırakan cinsten...

Venedik​'te 56 yaşındaki öğretmen Cinzio Paolina De Lio, 24 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca yalnızca 4 sene işe gitti. Öğretmenin maaşı ise 'çalışmadan' yatmaya devam etti. İtalya'da herkesin konuştuğu öğretmen, çalışma hayatının 20 yılını hastalık izni, tatil ve konferanslara katılma bahanesiyle geçirdi. Aldığı bu izinlerle sadece 4 yıl çalıştı. 'Ülkenin en kötü çalışanı' seçilen öğretmen neredeyse hiç çalışmadan senelerce maaş aldı.

Venedik yakınındaki ortaokulda, edebiyat ve felsefe öğretmeni, Paolina De Lio'nun okulda pek görülmediğini belirtti ve öğretmenler sonunda ayaklandı. De Lio'nun işe hiç gelmemesini protesto eden öğretmenler iş bırakarak tepki gösterdiler.

SONUNDA YAKAYI ELE VERDİ

Pek de çalışmayan öğretmen Paolina De Lio'nun iş saatlerinde plaja gittiği, derslerde de genelde bir şey yapmadığı hatta telefonuyla ilgilendiği, ders kitabının bile olmadığı, notları ise rastgele verdiği öğrenildi.

24 yılın sadece 4 yılı çalıştı maaşı ise tıkır tıkır yattı

Okuldaki diğer öğretmenlerin tepkileri üzerine Paolina De Lio, çalışmadan para kazandığı günlere veda etti, 22 Haziran'da da işten çıkarıldı. 

Dailymail'in haberine göre, şikayetleri değerlendiren İtalya mahkemesi, De Lio'nun kesinlikle öğretmenlik için uygun olmadığına hükmetti.

Kaynak: Dailymail

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...