Tgrt Haber

25 günde 25 film izleyen 2 bin 500 dolar kazanacak! İşte şartlar...

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Independent
02 Aralık 2023 12:11 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 12:35
25 günde 25 film izleyen 2 bin 500 dolar kazanacak! İşte şartlar...

CableTV, 25 günde 25 Noel filmi izlemek için 'Neşe Şefini' arıyor. 18 yaşından büyük olanların başvurabileceği iş için bir özgeçmiş ise gerekmiyor, form doldurmak yeterli.

Filmseverlere şahane iş teklifi CableTV'den geldi. Her sene 'Neşe Şefini' arayan CableTV, sorumluluk duygusuyla 25 günde 25 Noel filmi izleyen kişiye 2 bin 500 dolar yani 72.300 Türk lirası para verecek. Bu para karşılığında istenen tek şey ise izlenen filmin kaydının tutulması ve bunları 3 kategoride sıralamak; Nostalji, Yürek Isıtan Hikaye Anlatımı ve Bayram Neşesi. Filmlerin izleneceği platformlar da belli; Netflix, Hulu, Disney+​, Amazon Prime​, Max, Apple TV+ ve Hallmark Movies Now

Neşe Şefi olarak çalışan kişi, platformların ne kadar kolay ya da zor olduğu, kalitesi ya da bir hata koduyla karşılaşıp karşılaşmadığına göre değerlendirecek. Bu platformlarda aboneliğiniz yoksa da yıllık aboneliğiniz yapılacak. Platformların her biri için yıllık abonelik tutarı toplamda 975 doları buluyor.

FORM DOLDURMALISINIZ

18 yaşından büyük ABD vatandaşlarının başvurabileceği iş için CV, kısa özgeçmiş ya da bir mülakat ise gerekmiyor. Sadece web sitelerinde bulunan 'neden bu iş için doğru kişi olduğunuz' sorusunu içeren kısa bir formu doldurmanızı istiyorlar.

25 günde 25 film izleyen 2 bin 500 dolar kazanacak! İşte şartlar...

CableTV'nin web sitesinde "Bunun dışında, tek şart bayram filmlerine derin bir sevgi duymanız, içinizin kıpır kıpır etmesi ve 25 günde 25 film maratonu yapma iradesine sahip olmanız" diye yazıyor.

Öte yandan bu yıl CableTV'nin "Hayalindeki İş" yarışmasının 4.'sü düzenleniyor. Yarışma ilk olarak pandemiyle geçen zorlu bir yılın ardından 2020'de neşeleri geri getirmenin bir yolu olarak başlamıştı.

CableTV Pazarlama Direktörü Garrett Briggs, Fox Business'a, "Kovid-19 kısıtlamaları ve endişeleriyle dolu bir yılın ardından, bayram sezonunu biraz daha neşeli ve renkli hale getirmeyle birlikte birinin hayatında küçük bir fark yaratmanın bir yolunu bulmak istedik" dedi.

Kaynak: The Independent
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...