Tgrt Haber

3 çocuğunu okyanusta boğduğundan şüphelenilen kadın cinayetle suçlanıyor

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: NYP, AA
15 Eylül 2022 12:38 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 17:28
3 çocuğunu okyanusta boğduğundan şüphelenilen kadın cinayetle suçlanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde 30 yaşındaki bir kadın, Atlantik Okyanusu'nda 3 çocuğunu boğduğu iddiasıyla cinayetle suçlanıyor. 

ABD​'de Brooklyn​'deki Coney Island'da, 12 Eylül tarihinde, bir iskelenin kenarında 3 çocuğun cesetlerine ulaşıldı. Çocukların cesetlerine ulaşıldığı yerden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta ise sırılsıklam ve yalınayak halde dolaşırken bir kadın bulundu.

7 yaşındaki Zachary Merdy, 4 yaşındaki Liliana Merdy ve 3 aylık Oliver Bondarev'in boğularak öldüğü tespit edilirken bulunan anne Erin Merdy gözaltına alındı. Ciddi ekonomik zorluklar yaşadığı belirtilen Merdy'nin mahkeme kayıtlarında kirasını ödeyemediği bu yüzden evden atılmak üzere olduğu öğrenildi.

Cinayetle suçlanan annenin ne zaman mahkemeye çıkacağı henüz bilinmezken annesi Jacqueline Scott, mahremiyet talebinde bulundu ve suçlamalar hakkında yorum yapmayı reddetti.

3 çocuğunu okyanusta boğduğundan şüphelenilen kadın cinayetle suçlanıyor

BABA VELAYET İÇİN SENELERCE MÜCADELE VERDİ

Merdy'nin en büyük çocuğunun babası ise oğlunun velayetini almak için yıllarca mücadele verdiğini ve onun refahıyla ilgili endişelerini birçok kez yetkililere bildirdiğini söyledi. Oğlunun cesedini New York'tan Virginia'ya götürmek için hazırlık yaptığını belirten baba, ''Onu her zaman olması gereken yere VA'ya götürüyorum'' dedi.

Kaynak: NYP, AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...