Tgrt Haber

3 yaşındaki çocuk silahı ateşledi, aranan cinayet zanlısı yakalandı

24 May 2023 11:46 - Güncelleme : 24 May 2023 12:00
3 yaşındaki çocuk silahı ateşledi, aranan cinayet zanlısı yakalandı

ABD'de cinayet suçundan aranan zanlı, 3 yaşındaki bir çocuk sayesinde yakalandı. Katil zanlısı, çocuğun annesinin arkadaşı çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yine ilginç bir olay meydana geldi. Indiana​ eyaleti Lafayette kentinde 3 yaşında bir çocuğun ateşlediği silah​, cinayet​ zanlısının yakalanmasına neden oldu. Anne Jalynn Artis ve arkadaşı Trayshaun Smith evde oldukları sırada, 3 yaşındaki nasıl olduğu bilinmeyen bir şekilde evde bulunan silahı ateşledi. Çocuğun tek el ateşiyle hem anne Artis hem de arkadaşı Smith yaralandı.

Evde yaşanan silah ateşleme olayıyla ilgili açıklama yapan yetkililer, yeni yürümeye başlayan çocuğun tek el ateşlediği silahla hem annesi Jalynn Artis'i hem de annesinin arkadaşı Smith'i vurduğunu ve yaralıların yaşamsal tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.

3 yaşındaki çocuk silahı ateşledi, aranan cinayet zanlısı yakalandı

TUTUKLANDI!

Hastaneye kaldırılan ikiliden 23 yaşındaki Smith'in Illinois eyaletinde cinayet suçundan arandığı tespit edildi. Skynews'in haberine göre emniyet güçleri, Artis'in arkadaşı olduğu açıklanan adamı tutukladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...