Tgrt Haber

4 dolara aldığı vazo genç kadını zengin etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 14:41 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 15:01
4 dolara aldığı vazo genç kadını zengin etti

ABD'de yaşayan bir kadın, ikinci el eşya satan dükkandan 4 dolara vazo aldı. Vazonun çok değerli bir sanat eseri olduğunu keşfeden kadın, vazoyu tam 107 bin dolara sattı.

ABD’nin Virginia​ eyaletinde yaşayan Jessica Vincent isimli kadın, bir ikinci el dükkanından 4 dolara bir vazo satın aldı. Kadın, aldığı vazonun altında "M" harfini görünce eline telefonu aldı. 

Bir müzayede eviyle iletişime geçen kadın, "M" harfinin Venedik’te bulunan Murano adasını temsil ettiğini öğrenince hayatının mutluluğunu yaşadı.

Çünkü Vazo, İtalyan mimar Carlo Scarpa’nın 1940’lı yıllarda yaptığı “Pennellate” serisine aitti. Yani kadın, 4 dolara çok değerli bir sanat eseri satıl almıştı.

TAM 26 BİN KATINA SATTI

Jessica Vincent, vazoyu açık artırmayla tam 107 bin 100 dolara sattı. Yani 4 dolara aldığı vazo sayesinde hatırı sayılır bir servet sahibi oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...