Tgrt Haber

41 yılın ardından 'Bebek Holly' akrabalarına kavuştu

10 Haziran 2022 16:55 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 17:35
41 yılın ardından 'Bebek Holly' akrabalarına kavuştu

ABD'de 1980'lerin başında ebeveynleri öldürüldükten sonra kaybolan 1 yaşındaki bebek Holly, 41 yılın ardından akrabalarına kavuştu.

ABD'nin Florida eyaletinden Teksas'a taşınırken öldürülen Clouse çiftinin 1 yaşındaki kızları, 41 yılın ardından akrabalarıyla bir araya geldi. 1981 yılında yeni evli çift Harold ve Tina Clouse, birkaç ay sonra ormanlık alanda ölü olarak bulundu, çiftin bebekleri Holly ise ortalıkta yoktu.

ABD'nin Houston şehrinde yaşadığı belirlenen 42 yaşındaki bir kadının çiftin kayıp kızları olduğu DNA testleriyle anlaşıldı. Teksas başsavcı yardımcısı Brent Webster, basın toplantısında, çiftin muhtemelen Aralık 1980 ile Ocak 1981 yılları arasında öldürüldüklerini söylerken, çocukları Holly'nin Arizona'da bir kiliseye bırakıldığını söyledi. Webster, iki kadının Holly'yi kiliseye getirdiğini söyledi.

42 yaşındaki Holly’nin bugünlerde beş çocuklu bir anne olduğu belirtilirken, yetkililer ''Holly, DNA testleri sonrasında biyolojik ebeveynlerinin kimlikleri hakkında bilgilendirildi ve geniş biyolojik aileleriyle temas halinde'' derken, "Yakında yüz yüze görüşmeyi umuyorlar" ifadelerini kullandı.

Teksas Başsavcısı Ken Paxton, Bebek Holly'yi yetiştiren ailenin biyolojik ebeveynlerinin öldürülmesinde şüpheli olmadığını söyledi.

41 yılın ardından 'Bebek Holly' akrabalarına kavuştu

''CENNETTEN BİR DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ''

Bebek Holly'nin büyükannesi Donna Casasanta ise yaptığı açıklamada, babasının doğum gününde bulunduğu için torununu bulmanın "cennetten bir doğum günü hediyesi" olduğunu belirtti.

Holly'nin halası Cheryl Clouse ise, onunla ilk kez tanışmanın "çok heyecan verici" olduğunu söylerken, "İyi olduğuna ve iyi bir hayata sahip olduğunu görmek büyük bir lütuf. Bütün aile dün gece iyi uyudu" dedi.

Kaynak: BBC
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...