Tgrt Haber

50 dolarlık eski deri koltuk servet değerine satıldı! Dudak uçuklatan teklif

11 Haziran 2023 09:10 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 09:35
50 dolarlık eski deri koltuk servet değerine satıldı! Dudak uçuklatan teklif

ABD'de bir mobilya tasarımcısı, 50 dolara satın aldığı deri koltukla köşeyi döndü. Sosyal medya platformu Facebook'ta Marketplace'ten satın aldığı koltuğu müzayedede satan tasarımcı, dudak uçuklatan bir teklifle büyük bir kar elde etti.

ABD'de yaşayan bir mobil tasarımcısı aynı zamanda da TikTok'un tanınmış isimlerinden biri olan Justin Miller, Facebook Marketplace'te gördüğü bir koltuğu 50 dolara satın aldı. Eski ve sıradan görünen koltuk neredeyse bir servet değerinde çıktı.

Bir açık artırmaya katılan tasarımcı, eski deri koltuğu bu müzayedede satışa çıkardı. Eski deri koltuk, nadir bulunan bir Danimarka tasarımı çıkınca ise müzayedede teklif yağdı. Tasarımcı TikToker, açık artırmada koltuğu 85 bin dolara sattı.

Koltuğu satın almasının ardından restorasyon sürecini ve elde ettiği büyük karı TikTok'ta anlatan Miller, bu başarısından dolayı oldukça memnun olduğunu söyledi.

50 dolarlık eski deri koltuk servet değerine satıldı! Dudak uçuklatan teklif

PARA EVİN PEŞİNATINA GİDECEK

Justin Miller, gelecekte de benzer işler yapmayı umduğunu belirtti. Koltuk açık artırma​ müzayedesinde büyük ilgi görürken, Sotheby's yetkilileri sonucu memnuniyetle karşıladı. Miller, elde ettiği geliri ev için bir peşinat biriktirmek için kullanacağını söyledi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...