Tgrt Haber

51 yıl önce kaçırılan çocuk ailesine 10 dakikalık mesafede büyüdü

29 Kasım 2022 14:37 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 15:09
51 yıl önce kaçırılan çocuk ailesine 10 dakikalık mesafede büyüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nde henüz 21 aylıkken kaçırılan Melissa Highsmith, ailesine sadece 10 dakikalık bir mesafede büyütüldü. Acı gerçek 51 sene sonra gün yüzüne çıktı.

ABD'de 21 aylıkken bakıcı kılığında bir kişi tarafından kaçırılan kadın, 51 yılın ardından gerçek ailesine kavuştu ve ortaya dökülen bilgiler herkesin ağzını açık bıraktı. Melissa Hibhsmith, ailenin en küçük kızlarından biriyken Teksas​'taki evlerinden çocuk bakıcısı kılığına bürünen biri tarafından kaçırıldı.

23 Ağustos 1971 yılında gerçekleşen kaçırılma olayı uzun yıllar çözülemedi. Şimdilerde 53 yaşında olan Melissa, bambaşka bir ailede baskı altında büyüdü. Dışarıya çıkması yasak olan Melissa, bir süre sonra evden kaçtı. Kendisini kaçıran ve ailesi olduğunu iddia eden aileyle görüşmeyi kesen Melissa, gerçek ailesini DNA testi​ sayesinde buldu.  Melissa, "Orada olduğum süre kötü bir çocukluktu. Dışarı çıkıp oynamama izin verilmedi ve beni her zaman geride tuttu. Beni istemiyorsa neden bana sahip oldu?' diye merak ederdim" dedi.

51 yıl önce kaçırılan çocuk ailesine 10 dakikalık mesafede büyüdü

GERÇEK AİLESİNE SADECE 10 DAKİKA KADAR UZAKTI

51 yıl sonra gerçek ailesine kavuşan Melissa'nın kendi ailesine sadece 10 dakikalık bir mesafede büyüdüğü anlaşıldı. Melissa'nın gerçek annesi Alta Apantenco küçük kızlarını aramaktan asla vazgeçmediklerini söyledi. Şu anda 73 yaşında olan anne 51 yıllık aramanın cesaret kırıcı olduğunu belirtti.

DNA eşleşmesi Melissa'nın 48 yaşındaki kız kardeşleri Rebecca olduğunu doğruladıktan sonra; Victoria, 47; Şaron, 45; ve 42 yaşındaki Jeff, Facebook aracılığıyla kadını buldu.

KAÇIRAN KADIN YARGILANMAYACAK

Melissa'yı kaçıran kadın ise yargılanmayacak. Teksas yasalarında 48 yıllık bir zaman aşımı süresi bulunuyor. Baba Jeff ise, "Bütün takdiri Tanrı'ya bırakıyoruz. Bizler inançlı insanlarız ve dualarımız sayesinde bunun gerçekleştiğini düşünüyoruz. Tanrı muhteşem, istediği her şeyi yapabilir" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...