Tgrt Haber

6 ve 3 yaşlarındaki 2 kardeş oyuncak araba almak için gerçek araba kaçırdı... Kaza yaptılar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 May 2023 14:29 - Güncelleme : 11 May 2023 15:54

Malezya'da henüz 6 ve 3 yaşında olan iki kardeş, oyuncak araba almak için gerçek bir araba kaçırdı. Kardeşler, kullandıkları araçla elektrik direğine çarptılar. 

Malezya​'nın Langkawi adasında 3 ve 6 yaşlarındaki çocuklararaba​ çaldılar. Oyuncak araba almak için babalarının otomobilin, kaçıran çocukları, çevredekiler, ''kontrolsüz kullanılan araç'' olarak polise bildirdiler. Polisin takibe aldığı araç, kısa bir sürede kontrolü kaybederek elektrik direğine çarptı. Aracın içerisinden 3 ve 6 yaşlarındaki çocuklar çıktı.

Langkawi Emniyet Müdürü Shariman Ashari yaptığı açıklamada, çocukların anneleri banyodayken babalarının ise uyuduğu sırada gizlice evden çıkıp araca bindiklerini söyledi.

6 ve 3 yaşlarındaki 2 kardeş oyuncak araba almak için gerçek araba kaçırdı... Kaza yaptılar

ARACA KULLANAN AĞABEY YARALANDI

İki kardeşin kazadan önce yaklaşık 2 buçuk kilometre yol gittiklerini ifade eden Ashari, aracı büyük kardeşin kullandığını belirtti. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Ashari, kazada aracı kullanan çocuğun hafif yaralandığını, kardeşinin ise yara almadan kurtulduğunu açıkladı.

Polis​ hasar gören araca el koyarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...