Tgrt Haber

Tek kelimeyle vahşet! 8 aylık hamile kadını öldürüp karnındaki bebeği çıkardılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2022 23:29 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 23:42
Tek kelimeyle vahşet! 8 aylık hamile kadını öldürüp karnındaki bebeği çıkardılar

Meksika’da yaşanan kan donduran olayda, günlerdir kendisinden haber alınamayan 8 aylık hamile kadının cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan incelemede kadının karnındaki bebeğin çıkarıldığı tespit edildi.

Meksika’nın Nuevo Leon​ eyaletinde yaşanan olay kan dondurdu. Eyalete bağlı Escobedo kentinde cep telefonu uygulamasıyla çağırdığı taksiye bindikten sonra ortadan kaybolan 19 yaşındaki 8 aylık hamile kadından günlerdir haber alınamıyor.

Arama kurtarma çalışmaları sonucundan 8 aylık hamile kadının cansız bedenine ulaşıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada,  8 aylık hamile olan Martha adlı genç kadının cesedinin öldürülen bir başka kadının cesediyle birlikte bir depoda bulunduğu aktarıldı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Kadının bebeğinin karnından çıkarıldığı ve kendisinin boğularak öldürüldüğünü açıklayan Başsavcılık, öldürülen diğer kadının ise takside hamile kadına eşlik eden Claudia adlı 34 yaşındaki arkadaşı olduğunu belirtti.

BEBEĞİN AKIBETİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Çalınan bebeğin akıbeti henüz bilinmezken, Başsavcılık olayla ilgili soruşturmanın kadın cinayeti çerçevesinde yürütüldüğünü ve kaçırılan bebeğin arandığını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...