Tgrt Haber

Akıllara durgunluk veren olay: 8 yaşındaki çocuk kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The New Indian Express
04 Kasım 2022 16:59 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 17:22
Akıllara durgunluk veren olay: 8 yaşındaki çocuk kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü

Hindistan'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Henüz 8 yaşındaki çocuk, koluna dolanan kobra yılanının kendisini sokmasının ardından yılanı ısırarak ondan kurtuldu.

Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletindeki Jashpur bölgesinde duyanları şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. 8 yaşında Deepak isimli çocuk​, evinin bahçesinde oyun oynadığı sırada koluna aniden bir kobra yılanı dolandı ve Deepak'ı soktu. O anda kolundaki yılandan kurtulmak için çocuğun yaptığı ise herkesi şoke etti. Deepak, koluna dolanan kobra yılanını iki defa ısırdı ve yılandan kurtulmaya başardı.

The New Indian Express'in haberine göre, çocuk o anları şu şekilde anlattı:

"Yılan elime dolandı ve beni ısırdı. Çok acı çekiyordum. Kurtulamayınca iki kere sertçe ısırdım. Her şey bir anda oldu.''

Akıllara durgunluk veren olay: 8 yaşındaki çocuk kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü

HASTANEDEN TABURCU OLDU

Kendisini sokan yılanı ısırmasının ardından hastaneye kaldırılan Deepak hakkında doktoru Jems Minj, "Hızlı bir şekilde yılan​ karşıtı zehir uygulandı ve tüm gün boyunca gözlem altında tutuldu ve taburcu edildi" ifadelerini kullandı.

Yılan uzmanı Qaiser Hussain ise, Express'e verdiği demeçte, "Deepak herhangi bir semptom göstermedi ve kuru ısırık​ nedeniyle hızlı iyileşti, ancak zehir salınmadı. Bu tür yılan ısırıkları ağrılıdır ve sadece ısırık bölgesinde lokal semptomlar gösterebilir" dedi.

Kaynak: The New Indian Express
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...