Tgrt Haber

ABD Başkanı Joe Biden’ın hayalet arkadaşı: Boşlukla tokalaştı

15 Nisan 2022 14:04 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 14:21
ABD Başkanı Joe Biden’ın hayalet arkadaşı: Boşlukla tokalaştı

ABD Başkanı Joe Biden, yine yaptığı bir hareketle dünyanın gündemine oturdu. Konuşmasından sonra boşlukla tokalaşan Biden’ın yaşı ve sağlık durumu tekrar tartışılmaya başlandı.

Yaptığı açıklamalar ve garip hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken ABD Başkanı Joe Biden, göreve geldiği günden bu yana ayakta uyuma, uçağa binerken basamaklardan düşe kalka çıkması ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile eşini karıştırmak gibi çok konuşulacak olaylara imza atmıştı.

BOŞLUKLA TOKALAŞTI

Kuzey Carolina eyaletindeki bir üniversite gerçekleştirilen etkinlikte Biden, yaptığı garip davranışlara bir yenisini daha ekledi. Ülkesindeki tedarik zinciri krizi ile ilgili 40 dakikalık bir konuşma yapan Biden, konuşması bittikten sonra tokalaşmak için elini boşluğa uzattı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın hayalet arkadaşı: Boşlukla tokalaştı

Boşlukla tokalaşır vaziyette bir süre duran Biden, daha sonra sağına ve soluna bakarak tuhaf tavırlarına devam etti. Bir süre seyirciye sırtını garip bir şekilde dönen ABD Başkanı, alkışlar ve müzik eşliğinde sahneden indi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...