Tgrt Haber

ABD bu olayı konuşuyor, malikane altına gömülü Mercedes bulundu

13 Haziran 2023 14:02 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 14:30
ABD bu olayı konuşuyor, malikane altına gömülü Mercedes bulundu

ABD'de yaşanan olay, bölgedeki herkesi hayrete düşürdü. 15 milyon dolarlık bir evin 4 ila 5 fit altında üstü açık bir Mercedes gömülü olarak bulunduğu açıklandı. Araçla birlikte bir insanın da evin altına gömülüp gömülmediği ile ilgili araştırma yapılıyor. 

ABD'nin California​ eyaletinde yaşanan vaka, bölgedeki herkesi hayrete düşürdü. Bu çarpıcı olayın ardından Atherton Polis​ Departmanı, Cuma öğleden sonra bir basın toplantısı düzenledi ve yaşananları anlattı. Stockbridge Bulvarı'ndaki 15 milyon dolarlık bir evin 4 ila 5 fit altında üstü açık bir Mercedes​ bulunduğu açıklandı. Araçla birlikte bir insanın da evin altına gömülüp gömülmediği ile ilgili kadavra köpeklerinin araştırması ise sürüyor. Dünya Atherton kasabasında yaşanan esrarengiz olayı konuşuyor. Polis departmanı tarafından cuma öğleden sonra düzenlenen basın toplantısında, kadavra köpeklerinin olası insan kalıntılarına dair bildirimde bulunduğunu açıkladı. Bu durum evin altına gömülen Mercedes'in arkasında başka bir hikâyenin olup olmayacağı ile ilgili araştırmaları da beraberinde getirdi.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA 

Bakanlık, kadavra köpeklerinin insan kalıntıları olduğuna dair hafif bir bildirimde bulunduğunu belirtti. Ancak olay yerinde yapılan araştırmalar neticesinde herhangi bir kalıntıya rastlanmadığı açıklandı. Sabah'ta yer alan habere göre Atherton Polis Departmanı'ndan Dan Larsen ise, köpeklerin insan kalıntılarına, eski kemiklere, kana ve kusmaya tepki gösterdiklerini belirtti. Larsen, köpeklerin tepkisinin nedenini bunlardan herhangi birinin olabileceğini belirtti. Ancak şuan tam olarak neye tepki verdiğini bilmiyoruz diye konuşmasına ekledi. 

 

ABD bu olayı konuşuyor, malikane altına gömülü Mercedes bulundu

UZUN YILLAR ÖNCE GÖMÜLMÜŞ 

San Mateo Suç Labaratuarı teknisyenleri ise, üstü açık bir Mercedes olduğu belirlenen aracın bulunduğu yerde kazı yapmaya devam ediyor.  Dan Larsen, aracın uzun yıllar önce gömüldüğünü belirtirken, 'Bunun cezai veya suç dışı bir soruşturma olup olmadığını bilmediklerini' açıkladı. Polis aracın 1990 yılından beri arazide gömülü olduğunu duyurdu. Öte yandan aracın çalındığına dair 1992 yılında polis kayıtları bulunmakta. Larsen, sahibinin henüz kimliğinin belirlenemediğini, ancak ölmüş olduğunun düşünüldüğünü söyledi.

 

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...