Tgrt Haber

ABD Senatosu'nda silahlı saldırgan paniği! Bina boşaltıldı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2023 22:23 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 23:47

ABD'nin başkenti Washington'da bulunan kongre binasında silahlı saldırgan alarmı verildi. Bina boşaltılırken polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

ABD Senato binasında bir silahlı saldırgan olduğu yönündeki ihbar üzerine alarma geçildi. Başkent Washington’da bulunan kongre binasının giriş ve çıkışlarını polis kapattı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre polis ekipleri bina ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken  binaların içinde ve çevresindeki arama devam ediyor.

ABD Kongre Polisi tarafından yapılan açıklamada, “Memurlarımız, ilgili bir 911 çağrısına yanıt olarak Senato Ofis Binaları içinde ve çevresinde arama yapıyor. Araştırmamız devam ettiği için lütfen bölgeden uzak durun. Senato Binalarının içindeyseniz, muhtemel bir aktif tetikçi ihbarı alındığı için içerideki herkes olduğu yere sığınmalıdır. Şunu belirtmeliyiz ki elimizde doğrulanmış bir silah sesi raporu yok.” denildi.

Ağustos tatili nedeniyle çoğu Kongre üyesi binada bulunmazken, az sayıda personelin binada olduğu biliniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...