Tgrt Haber

ABD'de 2023'ün ilk kitlesel katliamı: 5'i çocuk 8 kişi evde ölü bulundu

05 Ocak 2023 08:47 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 11:09
ABD'de 2023'ün ilk kitlesel katliamı: 5'i çocuk 8 kişi evde ölü bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nde 2023 yılının ilk kitlesel katliamı gerçekleşti. Utah eyaletindeki bir evde 5'i çocuk toplam 8 kişi silahla vurulmuş halde bulundu.

ABD​'nin Utah​ eyaletinde Enoch City kasabasındaki bir evde 5'i çocuk olmak üzere 8 kişi silahla vurulmuş halde bulundu. Polis müdürü, aileden uzun bir süre haber alınamadığı için kendilerine başvurulduğunu, kontrol için eve gittiklerinde ise cesetlerle karşılaştıklarını belirtti. Yetkililer, halka yönelik herhangi bir tehdit durumunun söz konusu olmadığını, hiçbir şüphelinin de firarda olduğuna inanmadıklarını söylediler. 

Olayın nedenine veya nasıl gerçekleştiğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken katledilen aile ile aynı kiliseye giden bir kişi, New York Times'a, ''Hepimiz şok olduk, çok üzgünüz. Burada yaşayan insanlar, komşular birbirlerini çok severler'' açıklamasında bulundu.

Yekililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler. 

 

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...