Tgrt Haber

ABD'de hareketli saatler! Mermiler havada uçuştu: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Ekim 2023 09:20 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 09:31
ABD'de hareketli saatler! Mermiler havada uçuştu: Çok sayıda yaralı var

ABD'nin Maryland eyaletinde gece saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Morgan State Üniversitesi'nin kampüsüne giren 3 saldırgan, etrafı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

ABD'nin Maryland​ eyaletinde bulunan Morgan State Üniversitesi'nde hareketli saatler yaşandı. Üniversitenin kampüsüne gelen 3 silahlı saldırgan, rastgele etrafa ateş​ açmaya başladı.

Yerel polis departmanından yapılan açıklamada, kampüsteki silahlı saldırıyı doğrulayarak, öğrencileri ve personele bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıda bulunuldu. 

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Olaydan birkaç saat sonra açıklama yapan polis, saldırıda 4 kişinin yaralandığını, yaralıların şu anlık hayati tehlikelerinin bulunmadığını aktarıldı. 

SALDIRGANLARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ YOK

Belediye Meclisi Üyesi Ryan Dorsey de sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda, saldırının 3 kişi tarafından yapıldığı yönünde bilgilendirildiğini söyledi. Saldırıyla ilgili herhangi bir gözaltı olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...