Tgrt Haber

ABD'de korkunç olay! 'Teşekkür' kavgası ölümle bitti

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Daily Mail
23 Eylül 2022 09:57 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 10:09
ABD'de korkunç olay! 'Teşekkür' kavgası ölümle bitti

ABD’de korkunç bir olay yaşandı. New York’ta bir kişi, kapıyı açık tuttuğu için kendisine teşekkür etmeyen adam tarafından çıkan kavgada öldürüldü.

ABD’nin New York​ eyaletinde suç oranlarında son zamanlarda giderek artış yaşanıyor. Dükkana giren bir kişi, kapıyı açtığı kişinin teşekkür etmeyi reddetmesi üzerine çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. İsmi açıklanmayan 37 yaşındaki erkek şahıs, sigara dükkanına girmekte olan bir kişiye kapıyı açık tuttu. Zanlı  teşekkür etmeyince kurban neden teşekkür etmediğini sordu ve bunun üzerine kavga​ çıktı. Daha sonra kurban, ayrılmaya çalışan zanlıya yumruk attı ve kavga daha da büyüdü. Alevlenen kavgada kurban ölümcül bir şekilde boynundan ve karnından bıçaklandı.

NEDEN TEŞEKKÜR ETMEDİN?

Kurban, kanlar içinde tekrar mağaza girişine gelip yere yığıldı ve mağaza çalışanı Kharef Alsaidi'ye "Beni bıçakladı, beni bıçakladı" diye bağırdı. Kurban, çalışanlar tarafından Brooklyn Metodist Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. ABC7'ye konuşan Alsaidi , "Bu kavga, onun için kapıyı açtığınız için 'teşekkür ederim' dememekle ilgiliydi" dedi. Kurbanın, "Kapıyı açtığın için neden teşekkür etmiyorsun?" diye sorduğunu söyledi. Çalışan, tartışmayı yatıştırmaya çalıştığını ancak başarılı olmadını belirtti. 

Polis şu anda şüpheliyi arıyor.

Kaynak: Daily Mail

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...