Tgrt Haber

ABD'de silahlı saldırı: Biri bebek 6 kişilik aile yok oldu

17 Ocak 2023 09:23 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 09:36
ABD'de silahlı saldırı: Biri bebek 6 kişilik aile yok oldu

ABD'de yılın ikinci kitlesel katliamı yaşandı. Kaliforniya eyaletinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda biri 6 aylık bebek olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti.

ABD’nin California​ eyaletinde yer alan Tulare ilçesindeki Goshen’de bir eve silahlı saldırı​ düzenlendi. Saldırıda, aralarında 6 aylık 1 bebeğinde bulunduğu toplam 6 kişi hayatını kaybetti. Tulare İlçe Şerifi Mike Boudreaux yaptığı açıklamada, saldırının en az 2 kişi tarafından gerçekleştirildiği üzerinde durduklarını belirterek, 6 kurbanın da vurularak öldürüldüğünü ifade etti.

SALDIRININ HEDEFİ DİREKT AİLEYDİ

Söz konusu saldırının rastgele düzenlenmediğini düşündüklerini açıklayan Boudreaux, "Bunun hedef alınan bir aile olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullanarak, saldırıya çetelerin karıştığını ve uyuşturucu ile alakalı olduğuna inandıklarını açıkladı.

ABD'de silahlı saldırı: Biri bebek 6 kişilik aile yok oldu

Geçtiğimiz hafta saldırının düzenlendiği evde uyuşturucu nedeniyle arama yapıldığını belirten Boudreaux, olayla ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmadı.

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edilirken, bazılarınn evde bazılarının evin dışında bulunduğu ve 1 kişinin de hastanede hayatını kaybettiği aktarıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...