Tgrt Haber

ABD'de küçük uçak düştü: 5 kişi hayatını kaybetti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Şubat 2023 11:24 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 12:05
ABD'de küçük uçak düştü: 5 kişi hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Arkansas eyaletinde çevre danışmanlı firmasında çalışanların bulunduğu küçük uçak öğle saatlerinde havalandıktan kısa süre sonra düştü. Kaza sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

ABD'nin Arkansas​ eyaletinde dün öğlen saatlerinde Little Rock'taki Bill ve Hillary Clinton Ulusal Havaalanı'ndan Ohio​'ya gitmek üzere hareket eden çift motorlu "Beech BE20" tipi uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Polis, uçağın havaalanı yakınlarında ormanlık alana düştüğünü ve uçağın içinde hayatını kaybedenlerin olduğunu söyledi.

5 KİŞİ CAN VERDİ

Feci kaza sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Çevre danışmanlığı şirketi CTEH, uçakta hayatını kaybeden 5 kişinin CTEH'in Little Rock ofisi çalışanları olduğunu söyleyerek, "Little Rock meslektaşlarımızın kaybını bildirdiğimiz için üzgünüz. Herkesten, kaybedilenlerin ailelerini ve tüm CTEH ekibini dualarında tutmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...