Tgrt Haber

ABD’liler Google’da Suriye’yi aradı

07 Nisan 2017 11:18
ABD’liler Google’da Suriye’yi aradı

Suriye'de sivillere kimyasal saldırılar düzenleyen Esed rejiminin, ABD tarafından vurulmasının ardından ABD'de son 24 saatte yapılan Google aramaları dikkati çekti. Google Trendler'in ABD verilerinde "Suriye, Donald Trump ve kimyasal saldırı" kelimeleri ön plana çıktı.

Suriye’de Esed rejiminin son 10 günde sivillere kimyasal bombalı saldırılar düzenlemesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump harekete geçti. ABD güçleri Suriye’de kimyasal saldırıyı yapan Şayrat Hava Üssünü hedef aldı ve üssü 59 Tomahawk füzesiyle vurdu.

ABD’liler Google’da Suriye’yi aradı

ABD’nin Suriye’yi vurmasının ardından Google’da en çok aranan kelimeler Suriye ve Donald Trump oldu. Google Trendler raporuna göre, ABD’de son 24 saatte Google’da en çok aratılan kelime Suriye. Devamında ise Donald Trump geliyor.

Zirvede yer alan Suriye, Donald Trump aramasına bastığımızda, devamında en çok aratılan kelimelerin ise bunlar olduğu karşımıza çıkıyor:

ABD’liler Google’da Suriye’yi aradı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...