Tgrt Haber

ABD’nin Californiya eyaletinde okula silahlı saldırı! Yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Eylül 2022 09:23 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 09:38
ABD’nin Californiya eyaletinde okula silahlı saldırı! Yaralılar var

ABD’nin Californiya eyaletinde yer alan Rudsdale Newcomer Lisesi’ne silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırıda ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralanırken saldırgan ise henüz yakalanmadı.

ABD’nin Californiya eyaletinde bulunan bir lisede silahsesleri duyuldu. Oakland'daki Rudsdale Newcomer Lisesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Okulun web sitesine göre okul, mezun olamama riski altında olan ve kendi ülkelerinden “şiddet ve istikrarsızlık nedeniyle” kaçtıktan sonra ABD'ye yeni göç etmiş öğrencilere hizmet eden ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet veren bitişik dört okuldan biri.

SALDIRGAN YAKALANMADI

Yaşanan silahlı saldırıda yaralanan 6 kişiden 3 kişinin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenilirken diğer üç kişinin durumunun bilinmediği yetkililer tarafından söyledi. Oakland Polis Şefi Yardımcısı Darren Allison, olayın araştırıldığını ve şüphelinin henüz yakalanmadığını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...