Tgrt Haber

Acı olaya polis baskını! Anne 2 yaşındaki oğlunu satarken yakalandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
05 Haziran 2024 09:31 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 09:48
Acı olaya polis baskını! Anne 2 yaşındaki oğlunu satarken yakalandı

Rusya'nın işgal girişimi altındaki Ukrayna'da acı pazarlığı polis gün yüzüne çıkardı. Ukraynalı bir anne, 2 yaşındaki oğlunu satmaya çalışırken yakalandı. 

Rusya​ Devlet Başkanı Vladimir Putin​'in emriyle başlayan Ukrayna​'nın işgal girişimi 2 senedir şiddetli çatışmalarla devam ederken milyonlarca kişi ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. Kalanlar ise hayatlarını idame ettirmede zorluk yaşarken bir acı olay ortaya çıktı. 

Ukrayna'nın Dnipro​ şehrinde bir anne, oğlunu satmaya çalışırken yakalandı. 19 yaşındaki genç kadın, buluşma yerine gelen ve 'tanıdık biri' olduğunu iddia ettiği kişiye 19 bin sterlin yani yaklaşık 800 bin TL karşılığında 2 yaşındaki çocuğunu teslim etti. Suçüstü yapan polis, tam o esnada yakaladı. 

Acı olaya polis baskını! Anne 2 yaşındaki oğlunu satarken yakalandı - 1. Resim

15 YILA KADAR HAPİS CEZASIYLA YARGILANIYOR

Söz konusu parayla bir iş kurmak istediğini söyleyen ve kimlik bilgileri açıklanmayan annenin gözaltına alındığı bildirildi.

2 yaşındaki bebeğe Ukrayna'daki sosyal hizmetlerde bakıldığı açıklandı.

Genç anne 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...