Tgrt Haber

Afganistan'da 17 canlı bomba eylemcisi yakalandı

14 Ocak 2015 08:50
Afganistan'da 17 canlı bomba eylemcisi yakalandı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de polis ve istihbarat tarafından düzenlenen bir operasyonda, başkentte canlı bomba saldırıları düzenlemeyi planladığı belirtilen 17 kişi yakalandı.

Kabil Polis Sözcüsü Haşmatullah Stanikzai, yaptığı yazılı açıklamada, Bagrami ilçesinde polis ve istihbarat mensuplarının operasyonunda yakalanan 17 kişi ile çok sayıda canlı bomba yeleği ele geçirildiğini bildirdi. Kabil’de düzenlenecek kanlı canlı bomba saldırılanın önlendiğini ifade eden sözcü, dün geceki operasyon sırasında canlı bomba saldırıları planlayan kişilerden birinin üzerindeki bombayı patlattığını açıkladı. Stanikzai, patlamada polis veya sivillerin zarar görmediğini, sadece canlı bomba eylemcisinin öldüğünü belirterek, yakalanan zanlılarla ilgili soruşturmanın başladığını ifade etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...