Tgrt Haber

Afganistan'da mayınlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Aralık 2022 10:41 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 11:01
Afganistan'da mayınlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Afganistan'da işçilerin bulunduğu otobüsün geçişi sırasında yol kenarına yerleştirilen mayın patladı. Patlama sonucu 7 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Afganistan​ güne şiddetli bir patlamayla uyandı. Sabah saatlerinde meydana gelen patlama​ çok sayıda kişinin ölümüne neden oldu.

İç karışıklığın bitmek bilmediği Afganistan yeni bir saldırıyla daha sarsıldı. Mezar-ı Şerif kentinde işçileri taşıyan otobüsün geçişi esnasında, yol kenarına döşenen mayın​ infilak etti. Kentin 3. bölgesinde meydana gelen şiddetli patlamada 7 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

OTOBÜSTE PETROL İŞÇİLERİ BULUNUYORDU

Polis sözcüsü Mohammad Asif Waziri tarafından yapılan açıklamada, "Bugün yerel saatle 07.00'de Balkh'ta bir patlama yaşandı. Otobüste Hairatan kentine giden petrol işçileri bulunuyordu" ifadeleri kullanıldı.

İlk incelemelere göre patlamanın yol kenarına yerleştirilmiş bir mayından kaynaklandığını belirten Waziri, 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin de yaralandığını söyledi. Saldırıyı şu ana kadar üstlenen bir grup olmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...