Tgrt Haber

Afganistan'daki kanlı saldırıyı DEAŞ üstlendi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Aralık 2022 11:27 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 11:43

Afganistan'ın başkenti Kabil’de Çinlilere ait bir otele düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. Kanlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralanmıştı.

Afganistan'ın başkenti Kabil​'in Shahr-e Naw bölgesinde, Çinlilere ait bir otele dün silahlı ve bombalı saldırı düzenlenmişti. Kanlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralanmıştı.  Saldırının ardından terör örgütü DEAŞ​, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, Kabil'in Shahr-e Naw bölgesinde Çinlilere ait otele düzenlenen saldırıyı üstlendiğini duyurdu.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kabil’deki Emergency Hastanesi tarafından dün yapılan yazılı açıklamada; saldırı sonrası 18 yaralı kabul ettikleri, 3 yaralının ise yolda hayatını kaybettiği ifade edilmişti. Yaklaşık 3 saat süren saldırı sonrası 3 saldırgan etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...