Tgrt Haber

Ağzıyla kobra yılanı tuttu sosyal medyadaki son videosu oldu! İşte o anlar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
17 Eylül 2024 15:56 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 16:11

Hindistan'da bir garip sosyal medya gösterisi ölümle sonuçlandı. Tık uğruna kobra yılanını ağzına sokan 20 yaşındaki Shiva Raju, ısırılma sonucunda hayatını kaybetti. 

Hindistan'ın Telangana eyaletinde bulunan Desayipet köyünde sosyal medya uğruna kobra yılanlı video çeken genç canından oldu. 20 yaşındaki Shiva Raju, babasından öğrendiği yılan tutma beceresini bir üst seviyeye taşıyıp kobra yılanını ağzında tutuyordu. Bu beceresini sosyal medyaya taşıyıp tıklanma almak isteyen Raju hayatını kaybetti.

Ağzıyla kobra yılanı tuttu sosyal medyadaki son videosu oldu! İşte gencin o anları - 1. Resim


YILANI YAKALAYIP AĞZIYLA TUTTU

Bir köylü kobra yılanını gördü ve Raju'ya yakalaması için haber verdi. Raju yakaladığı kobra yılanıyla gösteri yapmak istedi. O anları da kayda aldıran RAju, yılanı ağzına koydu ve bu şekilde tutmaya başladı. Kobra yılanı, Raju'yu ısırdı.


SON VİDEOSU KOBRAYLA

Olayın ardından eve Raju, ailesine anlatır anlatmaz hastaneye kaldırıldı. Fakat tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı. 

Ağzıyla kobra yılanı tuttu sosyal medyadaki son videosu oldu! İşte gencin o anları - 2. Resim


YETKİLİLERDEN UYARI

Yerel yetkililer, benzeri acıların önüne geçilmesi için halkı bilinçlendirme çalışmaları yapacaklarını duyurdular. Ayrıca uzmanlar, özellikle gençleri, sosyal medyada tık uğruna risk almak konusunda da uyardılar. 

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tuğrul17 Eylül 2024 16:06

Tıklar için böyle bir şey yapmaya kalkmak çok yanlış be canımın içi

Sonraki Haber Yükleniyor...