Tgrt Haber

Aile katliamı! 6 aylık hamile karısını ve 5 yaşındaki oğlunu boğarak katletti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 12:09 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 14:59
Aile katliamı! 6 aylık hamile karısını ve 5 yaşındaki oğlunu boğarak katletti

Belçika’nın Dendermonde kentinde yaşayan çiftin kavgası cinayetle bitti. Gözü dönen İsmail Y., 6 aylık hamile olan eşini ve 5 yaşındaki oğlunu katletti.

Belçika​'nın Flaman bölgesinde aile içi dehşet yaşandı. Dendermonde şehrinde yaşayan 33 yaşındaki İsmail Y., 6 aylık hamile eşi Cennet K.Y. (28) ile tartışmaya başladı.

ÖNCE KARISINI SONRA OĞLUNU KATLETTİ

Bu esnada gözü dönen İsmail Y.,  ilk olarak eşini, sonrasında ise 5 yaşındaki oğlu Efe​'yi boğarak katletti. İsmail Y., cinayeti işlediği gecenin sabahında karakola giderek teslim oldu.

Türkiye doğumlu olan ve evlendikten sonra Belçika’ya yerleşen İsmail Y.’nin, olay anında da uyuşturucu etkisinde olduğu belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Polis, İsmail Y.’ye son dört yılda, en az dört kez aile içi şiddet ihbarıyla müdahale etti. Belçika polisinin, her müdahalede Cennet K.Y.’den, aile içi şiddet nedeniyle eşinden şikâyetçi olmasını istediği ancak bu talebe olumlu cevap alamadığı ifade edildi.

Çiftin daha önce birkaç kez ayrıldığı, Cennet K.Y.’nin bir süre ailesinin yanında yaşadığı ancak her defasında yeniden bir araya geldikleri öğrenildi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...