Tgrt Haber

Ailesini korkunç bir şekilde katleden Fransız babasının evinde yakalandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Aralık 2023 16:41 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 16:55
Ailesini korkunç bir şekilde katleden Fransız babasının evinde yakalandı

Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeyindeki Meaux bölgesindeki bir evde bir kadın ve 4 çocuğunun cansız bedeni bulunmasının ardından 33 yaşındaki şüpheli tutuklandı. 

Fransız polisi, karısını ve dört çocuğunu öldürdüğünden şüphelenilen 33 yaşındaki adamı tutukladı. Beş cesedin Paris'in 40 kilometre kuzeydoğusundaki Meaux'daki bir dairede bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı. Savcı Jean-Baptiste Bladier, polisin daireye ulaştığında olay yerinde çok fazla kan bulunduğunu, tahmini bir "şiddet sahnesi" yaşandığını aktardı. 

Fransa​'da eşini ve 4 çocuğunu öldüren adam​, babasının evinde saklanırken yakalandı. Savcı, ailenin katledildiği eve zorla girme belirtisi görülmediğini belirtti. Olay bir komşunun aileye birkaç kez ulaşmaya çalışması ve panjurların kapalı olduğunu görmesi üzerine kapının önüne gidip kanları görmesiyle gün yüzüne çıktı. Komşu direkt polisi aradı. 

EŞİNİ VE  2 ÇOCUĞUNU 'ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ'YLE ÖLDÜRDÜ

Savcı Jean-Baptiste Bladier, polisin daireye ulaştığında olay yerinde çok fazla kan bulunduğunu söyledi. Versailles adli polis teşkilatı cinayetleri araştırırken, Savcı Bladier, annenin ve 10 ile 7 yaşındaki çocukların 'çok sayıda bıçak yarası' aldığını söyledi. En küçükleri 4 yaşında olan bir erkek ve 9 aylık bebeğin vücutlarında ise herhangi bir yaraya rastlanmadı, boğulmuş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor.

Polis, şüphelinin sabıka kaydının olmamasına rağmen 2019 yılında, çiftin 3. çocuğunun doğumuna bir ay kala eşine bıçakla saldırdığını ortaya çıkardı. Komşulardan biri şüphelinin sakin biri olduğunu fakat işsiz kalınca depresyona girdiğini hatta bu yüzden tedavi gördüğünü söyledi. 2019 yılında annenin suç duyurusunda bulunmadığı, eşinin o dönem akıl sağlığının yerinde olmadığı belirtildi.

Savcı Bladier, dairede yapılan arama sırasında şüphelinin 2017 yılında bir psikiyatri hastanesine yatırıldığını ve sakinleştirici reçete edildiğini gösteren belgelerin bulunduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...