Tgrt Haber

Akran zorbalığı cinayete dönüştü! 12 yaşındaki çocuğu 2 arkadaşı ormanda 30 kez bıçakladı

17 Mart 2023 17:03 - Güncelleme : 17 Mart 2023 17:25
Akran zorbalığı cinayete dönüştü! 12 yaşındaki çocuğu 2 arkadaşı ormanda 30 kez bıçakladı

Almanya'da akran zorbalığı cinayete döndü. Freudenberg şehrinde yaşları 12 ve 13 olan iki kız öğrenci, tartıştıkları 12 yaşındaki Luise isimli arkadaşlarını ormanlık alana götürüp 30 kez bıçaklayarak öldürdüler.

Almanya​'nın Freudenberg şehrinde korkunç bir olay meydana geldi. Luise isimli 12 yaşındaki çocuk​, geçen cumartesi günü öğleden sonra arkadaşının evinden ayrdıldıktan sonra kayıplara karıştı. Kendisinden haber alamayan ailesi, polise başvurdu.

Polisin yaptığı araştırmalar sonucu Luise'in cansız bedeni evinin yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu. Henüz 12 yaşındaki Luise 30 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.

KATİLLER, ARKADAŞLARI ÇIKTI

Polis, çalışmalarına devam ettikçe katillerin Luise'in arkadaşları olduğu ortaya çıktı. Luise, arkadaşları ile yaşadığı kavganın ardından soun yaşadığı arkadaşları tarafından ormanlık alana konuşmak için çağrıldı. Yaşları 12 ve 13 olan iki çocuk, ormanlık alanda Luise'i 30 kez bıçakladı, Luise bıçak darbelerinin ardından kan kaybından hayatını kaybetti.

Akran zorbalığı cinayete dönüştü! 12 yaşındaki çocuğu 2 arkadaşı ormanda 30 kez bıçakladı

ALMANYA'DA YARGILANMA YAŞI 14

Polis arkadaşlarını öldüren iki kızın yaşları küçük olduğu için daha fazla bilgi vermedi. Almanya'da yargılanma yaşı 14 olduğu için kızların durumu ile ilgili açıklama yapılmadı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...