Tgrt Haber

ALF'in yıldızı Benji Gregory hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
11 Temmuz 2024 10:52 - Güncelleme : 11 Temmuz 2024 11:04
ALF'in yıldızı Benji Gregory hayatını kaybetti

ALF adlı komedi dizisindeki rolüyle tanınan eski çocuk yıldız Benji Gregory, arabasında ölü olarak bulundu. 49 yaşında hayata gözlerini yuman Gregory, diziyi izleyenleri hüzne boğdu.

1986-1990 yılları arasında yayımlanan 80'lerin ikonik komedi dizisi ALF'de Brian Tanner karakterini canlandıran , köpeği Hans ile birlikte arabasında ölü bulundu.

Gregory'nin ölümünün ardından açıklama yapan kardeşi Rebecca, 49 yaşındaki oyuncunun depresyonda olduğunu, bipolar bozukluk ve "onu genellikle günlerce uyanık tutan" bir uyku bozukluğu yaşadığını söyledi.

ALF'in yıldızı Benji Gregory hayatını kaybetti - 1. Resim

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BELİRLENEMEDİ

Kız kardeşi böyle bir açıklama yapsa da diğer yakınları Gregory'nin kalan çekleri yatırmak için bankaya gittiğinde arabasında uyuyakaldığını ve araçtaki sıcak çarpması sonucu öldüğünü düşünüyor. Maricopa Adli Tıp Bürosu henüz ölüm nedenini belirlemedi.

ALF'in yıldızı Benji Gregory hayatını kaybetti - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...