Tgrt Haber
 - Herkes panikle kaçıştı, sahil boşaltıldı
9 saat 5 dakika önce

Plaja tehlike işareti olarak kırmızı bayrak çekildi: Herkes panikle kaçıştı, sahil boşaltıldı!

İspanya'nın turizm bölgesi Alicante şehrinde köpek balığı paniği yaşandı. Yetkililer hemen harekete geçti. Plaja tehlike işareti olarak kırmızı bayrak çekildi.
 - Polisin radarına takıldı...
9 saat 36 dakika önce

Havalimanında polisin radarına takıldı, midesinden çıkanlar şoke etti

Güney Afrika'da bulunan Johannesburg Uluslararası Havalimanı'nda bir kadın, polislerin radarına takıldı. 30 yaşındaki Namibyalı kadına çekilen röntgenle tüm gerçekler ortaya çıktı.
Dünya - Dünya
12 saat 6 dakika önce

İsrail'in Demir Kubbe'sini atlatan roket otoyoldaki aracın önüne böyle düştü

İsrail'in hava saldırısına karşılık Hizbullah roketlerle karşılık verdi. Lübnan'dan 65 roketin ateşlendiği bildirildi. İsrail'in hava savunma sistemi Demir Kubbe'yi atlatan bir roketin otoyola düştüğü an ise araç kamerasına yansıdı.
 - M-çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı!
12 saat 47 dakika önce

M-çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı! Hindistan'da ilk vaka doğrulandı

Hindistan'da ilk M-çiçeği virüsü açıklandı. Dubai'den dönen 38 yaşındaki bir kişide tespit edilen mpox virüsüne yakalanan kişi gözlem altına alındı. 
 - Berrak su renk cümbüşüne dönüştü
12 saat 52 dakika önce

Turistler parayla bu hale getirdi! Berrak su renk cümbüşüne dönüştü

ABD'nin ünlü Yellowstone Milli Parkı'nda bulunan 'Büyük Prizmatik Bahar' olarak bilinen termal havuz, turist kurbanı oldu. Dilek dilemek için madeni paraları, rengarenk görünen havuza atan turistler nedeniyle büyük bir tahribat meydana geldi. Havuzun eski halinden eser kalmadı.
 - Hizbullah komutanı öldürüldü
13 saat 41 dakika önce

İsrail-Lübnan hattı ateş altında: En ölümcül günün ardından halk evlerini terk etti! Bölgede yaşanan son gelişmeler

İsrail, Lübnan'a son bir yılın en geniş kapsamlı hava saldırısını gerçekleştirdi. Saldırılarda bin 300 hedef vuruldu. Lübnan Sağlık Bakanlığı, en az 558 kişinin hayatını kaybettiğini, 1645 kişinin ise İsrail saldırılarında yaralandığını duyurdu. Lübnan halkı ise ülkenin güneyini terk etmeye başladı. Hizbullah, İsrail'in hava saldırılarına karşılık roketlerle misilleme gerçekleştirdi. 
 - Dünyanın en güvenli ülkeleri belli oldu
13 saat 52 dakika önce

Dünyanın en güvenli ülkeleri belli oldu! Üçüncü dünya savaşı çıkarsa kaçabileceğiniz alternatif bölgeler

Küresel çatışmaların yaşanması, artan bölgesel gerilimler 3. Dünya Savaşı riskini ortaya çıkarıyor. Ekonominin çalkantılı olması, birçok ülke arasında anlaşmazlıklar hatta nükleer tehditler yeni dünya savaşı endişelerini artırıyor. Bazı ülkelerin nüfusunun az olması, coğrafi konumu, gıda altyapısı sığınmak açısından oldukça önemli yere sahip. 3. Dünya Savaşı çıkarsa gidebilecek ülkeler listesi merak edildi. İşte detaylar...
 - İşte Türkiye'nin kategorisi
14 saat 29 dakika önce

Dünyanın en tehlikeli ülkeleri belli oldu! İşte Türkiye'nin kategorisi

Bölgesel gerilimlerin artması, savaş riskinin ortaya çıkması, uyuşturucu, iç çatışmalar ve mafya olaylarının artış göstermesi seyahat planlarını baştan düzenlemeye sebep oluyor. İngiltere merkezli International SOS'un yıllık interaktif haritası, gezginlerin güvenlik tehditleriyle karşılaşma olasılığının en yüksek olduğu bölgeleri ortaya çıkardı. Dünyanın en tehlikeli ülkeleri belli oldu. Bordo, kırmızı ve turuncu diye ayrılan kategorilerde Türkiye'nin durumu merak edildi.
 - İnfaz edileceği gün ipten alınabilir
14 saat 45 dakika önce

Cinayetle suçlanan imamın idamı ülkeyi ayağa kaldırdı: Masumiyetine dair kanıtlar var

ABD'nin Missouri eyaletinde Marcellus 'Halife' Williams isimli imam, 1998'de işlediği cinayet nedeniyle idam cezasına çarptırıldı. Williams'ın bugün infaz edilmesi bekleniyor.
 - Teknede dehşete düşüren manzara
15 saat 40 dakika önce

Okyanusta fark edildi! Günlerce sürüklenen teknede dehşete düşüren manzara!

Senegal'in başkenti Dakar yakınlarında sürüklenen tekneden en az 30 ceset çıktı. Göçmenlerin bulunduğu teknenin okyanusta günlerce sürüklendiği düşünülüyor. 
 - Dolandırıcılar bu kez Brad Pitt oldu
17 saat 23 dakika önce

Dolandırıcılar bu kez Brad Pitt oldu! Kadınlardan 12 milyon 300 bin lira topladılar

Şüpheliler, ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt gibi davranarak iki kadını 325 bin euro (yaklaşık 12.3 milyon tl dolandırmakla suçlanıyor. Çete üyelerinin kadınlara var olmayan çeşitli projelere yatırım yapmalarını teklif ettiği iddia edildi.
 - ABD'de inanılmaz olay!
17 saat 29 dakika önce

ABD'de inanılmaz olay! 6 yaşında kaçırılan çocuk 73 yıl sonra bulundu 

1951 yılında Kaliforniya'daki bir parkta oynarken altı yaşındayken kaçırılan bir adam, internet üzerinden yapılan bir soy testi, eski fotoğraflar ve gazete kupürleri sayesinde 73 yıldan fazla bir süre sonra bulundu.
Dünya - Dünya
20 saat 39 dakika önce

Endonezya ve Japonya'da deprem oldu: Hissedilen sarsıntı sonrası tsunami uyarısı

Endonezya'nın Gorontalo kenti açıklarında ve Japonya'nın Torişima Adası yakınlarında deprem oldu. Hissedilen sarsıntı sonrası Japonya'da tsunami uyarısı yapıldı.
Dünya - Dünya
23 saat 7 dakika önce

Telegram geri adım attı! Artık ikisini de paylaşacak

Telegram CEO'su Pavel Durov, uzun bir süredir devam eden tartışmaların sonunda uzlaşma sağladı. Artık kuralları ihlal eden kişilerin IP adres ve telefonlarını yetkililer ile paylaşacak. Pavel geçtiğimiz ay Fransa'da tutuklanmıştı.
Dünya - Dünya
23 Eylül 2024 - 23:03

Gazeteci Fadi Boudia canlı yayında İsrail tarafından vuruldu

İsrail'in Lübnan saldırılarında gazeteci Fadi Boudia vuruldu. Hizbullah hedeflerine yönelik saldırılar sürerken canlı yayında olan Fadi Boudia saldırıya uğrayarak yaralandı. Gazetecinin son durumu bilinmiyor.
 - ABD’den yeni Orta Doğu hamlesi
23 Eylül 2024 - 20:44

ABD’den yeni Orta Doğu hamlesi: Çok sayıda asker geliyor!

İsrail ve Hizbullah arasında gerilim sonrası ABD harekete geçti. ABD’nin Orta Doğu’ya daha fazla asker konuşlandıracağı öğrenildi. Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’nin bu sayıyı kaça çıkartacağı henüz netlik kazanmadı.
 - Maymunlar kaçırılan 6 yaşındaki kızı kurtardı
23 Eylül 2024 - 16:45

Maymunlar kaçırılan 6 yaşındaki kızı kurtardı! Şüpheli aranıyor

Hindistan'da maymunlar, 6 yaşındaki çocuğu istismardan kurtardı. Uttar Pradesh eyaletinde 6 yaşındaki çocuğu kaçırıp bir eve götüren adam, maymunların saldırısıyla kaçmak zorunda kaldı.
Dünya - Dünya
23 Eylül 2024 - 15:42

İran'da 'İsrail ajanı krizi': 6 farklı eyalette 12 kişi yakalandı

İran'ın 6 farklı eyaletinde İsrail'e çalışan 12 kişi yakalandı. İran Devrim Muhafızları, ülkenin güvenliğine karşı eylemler planlandığını öne sürdü. 
 - Yolcuya yapmadıklarını bırakmadılar
23 Eylül 2024 - 15:10

Koltuğunu kaldırmayı reddeden yolcuya yapmadıklarını bırakmadılar! Bir daha uçamayacaklar

Hong Kong-Londra uçuşunda kriz çıktı. Hong Konglu bir çift, önlerinde oturan Çinli yolcudan koltuğunu kaldırmasını istedi. Çinli yolcu talebi reddedince ise Hong Konglu çift, tacize başladı. Diğer yolcuların da karıştığı olayda Hong Konglu çift uçuş yasağı listesine eklendi.
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
23 Eylül 2024 - 13:07

Rakip aşiretlerin kanlı çatışması: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde yine aşiretler birbirine girdi. Kanlı çatışmada en az 5 kişi hayatını kaybetti. 
Sona Git