Tgrt Haber

Aliyev ve Sisi'den işbirliği görüşmesi

24 Mart 2023 09:36 - Güncelleme : 24 Mart 2023 09:47
Aliyev ve Sisi'den işbirliği görüşmesi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi ile kritik bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider görüşmede, ülkeler arasındaki işbirliğini genişletmeye yönelik adımları ele aldı.

Azerbaycan​ Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Mısır​ Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi ile telefonda görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, iki liderin görüşmesinde, Sisi'nin iki ulusun çıkarları için Azerbaycan'la işbirliğini genişletmeye kararlı olduğu aktarıldı.

RAMAZAN TEBRİĞİ

Sisi, ramazan ayının başlaması dolayısıyla Aliyev'i ve Azerbaycan halkını kutladı. Aliyev de ramazanın başlaması münasebetiyle Sisi'yi ve Mısır halkını tebrik etti.

Azerbaycan'ın da Mısır ile dostluk ve işbirliğini geliştirmek istediğini söyleyen Aliyev, Mısır devleti ile halkına refah ve kalkınma diledi.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...