Tgrt Haber

Alman medyasından Erdoğan'a "Süpermen" benzetmesi! 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Bild
13 Temmuz 2023 15:22 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 15:30
Alman medyasından Erdoğan'a "Süpermen" benzetmesi! 

Türkiye'nin NATO Zirvesi'ndeki ortaya koyduğu diplomatik başarı Alman medyasının dikkatini çekti. Bild, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Süpermen" benzetmesi yaptı.

Litvanya'nın başkenti Vilnius​'ta gerçekleştirilen NATO​ Liderler Zirvesi, Türkiye​ açısından  önemli kazanımlarla noktalandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın kurmayrlarıyla birlikte sergilediği etkin diplomasi Batı medyasından da övgüler aldı.

Alman Bild Gazetesi, Türkiye'nin NATO'daki hamlelerini  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Süpermen olarak tanıttığı bir kapakla haberleştirdi. Süpermen kostümüne montajla Erdoğan'ı yerleştiren Bild, "Erdoğan şimdi Süpermen mi?" şeklindeki soruyu başlığına taşıdı

NATO'NUN YENİ GÜÇLÜ ADAMI

Filipp Piatov imzalı analiz haberde, Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi'ndeki rolü değerlendirildi.  Erdoğan  için "Dahil olmadığı bir küresel siyasi kriz neredeyse yok gibi", "NATO'nun yeni güçlü adamı" şeklindeki nitelendirmeler dikkat çekti.

Kaynak: Bild

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...