Tgrt Haber

Almanya bu cinayeti konuşuyor! Kadını onlarca kez sokak ortasında bıçakladı

04 Kasım 2022 11:30 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 11:43
Almanya bu cinayeti konuşuyor! Kadını onlarca kez sokak ortasında bıçakladı

Almanya bu korkunç cinayeti konuşuyor. Stadtallendorf şehrinde 28 yaşındaki kadın, eski kocası tarafından 41 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Almanya​'nın Hesse eyaletine bağlı Stadtallendorf şehrinde korkunç bir eski eş​ cinayeti işlendi. Geçtiğimiz pazar günü bir eğlence mekanında 28 yaşındaki kadının yanına eski eşi geldi. Kadın​, eski eşinin konuşma isteğini reddetti. Reddedilen erkek, eski karısını evine kadar takip etti. Bu sırada yanında bulundurduğu 19 santimetrelik bıçakla 41 kez eski karısını bıçakladı.Onlarca bıçak darbesiyle yere yığılan kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Katil eski eş, polise teslim oldu.

Almanya bu cinayeti konuşuyor! Kadını onlarca kez sokak ortasında bıçakladı

ALMANYA KADIN CİNAYETLERİNDE AVRUPA BİRİNCİSİ

Almanya, Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından yapılan araştırmaya göre kadın cinayetlerinde Avrupa birincisi. Almanya’da Federal Emniyet Dairesi'nin (BKA) verilerine göre ülkede neredeyse her gün bir kadın cinayeti işlenirken, her 45 dakikada ise bir kadın partneri tarafından şiddete uğruyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...