Tgrt Haber

Almanya'da korkunç olay: Otel çöktü! 2 kişi öldü, 8 kişi enkaz altında

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 10:08 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 11:59
Almanya'da korkunç olay: Otel çöktü! 2 kişi öldü, 8 kişi enkaz altında

Almanya'da Ren Nehri kıyısındaki bir otelde binanın bazı bölümlerinin çökmesi sonrası biri kadın biri erkek olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti. Yerel polis, 1'i çocuk 5 kişi enkazdan canlı kurtarılırken 3 kişi hala enkaz altında.

Almanya​'da Ren Nehri kıyısındaki Moselle şehrine bağlı Kröv kasabasındaki bir otelin kısmi olarak çökmesi sonucu en az 2 kişi öldü. Yerel polis bina enkazında 3 kişinin bulunduğunu bildirdi

ÇÖKME RİSKİ KURTARMA ÇALIŞMALARINI DURDURDU

Polis açıklamasına göre kurtarma çalışmalarının son derece karmaşık olduğu ortaya çıktı. Yerel medya kuruluşu SWR'nin haberine göre , daha fazla çökme riski nedeniyle acil servisler uzun süre binaya giremedi.

2 ÖLÜ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Spiegel'de yar alan habere göre, çökme gece 23.00 sıralarında meydana geldi. Bu sabah saat 7'den (yerel saat) kısa bir süre sonra, bir erkek cesedi enkazdan çıkarılırken, ilerleyen saatlerde bir kadına ait cesede daha  ulaşıldı. 1'i bebek 5 kişinin canlı olarak çıkarıldığı enkazın altında halen 3 kişinin bulunduğu bildirildi.

Mosellei, nehrin dik kıyılarındaki pitoresk kasabaları ve üzüm bağları ile turistlerin ilgisini çeken bir bölge olarak biliniyor.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...